SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
564740

Vrečka darilna, vrtnice, 23x32x11cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
1,79 
Darilna vrečka z motivom vrtnic
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Darilna vrečka z motivom vrtnic, velika približno 23 x 32 x 11 cm, je romantična in estetsko dovršena izbira za darilno embalažo. Sortirane izvedbe te vrečke lahko vključujejo različne interpretacije in stile vrtnic, kot so klasične rdeče vrtnice, pastelne barve ali sodobni cvetlični dizajni, kar omogoča izbiro vrečke, ki se ujema z okusom in priložnostjo.

Motiv vrtnic na vrečki simbolizira lepoto, ljubezen in eleganco, zaradi česar je ta vrečka idealna za romantične priložnosti, kot so valentinovo, obletnice, rojstni dnevi ali celo poroke. Vrtnice so ene najbolj priljubljenih cvetov za izražanje čustev, zato je njihova podoba na darilni vrečki klasična in brezčasna izbira.

Velikost vrečke, 23 cm v širino, 32 cm v višino in 11 cm v globino, je dovolj velika za pakiranje široke palete daril, od oblačil, knjig do lepotnih izdelkov ali manjših gospodinjskih predmetov. Ta velikost omogoča enostavno in elegantno pakiranje večjih daril ali kombinacijo manjših predmetov.

Sortirane izvedbe vrečk z motivom vrtnic nudijo različne estetske možnosti, od subtilnih in nežnih do bolj dramatičnih in barvitih vzorcev. To vam omogoča, da izberete darilno vrečko, ki najbolje odraža namen darila in osebni slog obdarovanca.

 
Material:
Papir / karton
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.