Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Darilni boni
464818
Brezplačna dostava 3 urno romantično razvajanje v dvoje, Wellness & spa Diligitis, Sveta Trojica (Vrednostni bon, izvajalec storitev: Škerget)
85,00 
464819
Brezplačna dostava Terapevtska masaža za 1 osebo, Wellness & spa Diligitis, Sveta Trojica (Vrednostni bon, izvajalec storitev: Škerget)
35,00 
464830
Brezplačna dostava 3 urno savnanje za dve osebi, Aquapark & Wellness Bohinj, Bohinjska Bistrica (Vrednostni bon, izvajalec storitev: SHD,DRUŽBA ZA UPRAVLJANJE D.O.O.)
48,00 
464832
Brezplačna dostava Obisk solne sobe za 2 osebi, Aquapark & Wellness Bohinj, Bohinjska Bistrica (Vrednostni bon, izvajalec storitev: SHD,DRUŽBA ZA UPRAVLJANJE D.O.O.)
39,00 

Na enem mestu so zbrani darilni boni številnih slovenskih ponudnikov. Na voljo so vam ideje za darila za kopanje, wellness, razvajanje za dva in kulinariko. Kot darilni bon pa lahko podarite tudi oddih, vikend paket, doživetja in adrenalin ter za darila otroke. Če potrebujete ideje za darilo za rojstni dan, ste verjetno na najboljšem mestu.

Prikaži več
Filtriraj izdelke
Število oseb
Oddih število dni
Vsebina paketa za dva
Paket vsebuje
Kopanje s kosilom
Doživetje v zraku
Tip kuhinje
Tip masaže
Vsebina wellness paketa
Obletnice
Po ceni:

 – 

  • 0
  • 540
Regija