SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
549255

Kozarec za vino graviran - Iskrene čestitke, prstana, 0.58l

  ZALOGA PO TRGOVINAH
13,95 
Graviran kozarec za vino z napisom "Iskrene čestitke"
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Graviran kozarec za vino z napisom "Iskrene čestitke" in motivom prtstan, s prostornino 0,58 litra, je čudovito darilo, ki združuje funkcionalnost in osebni pridih. Ta kozarec je idealen za praznovanja posebnih priložnosti, kot so obletnice, poroke, valentinovo, rojstni dnevi ali kateri koli drugi dogodek, ki zahteva posebno čestitko.

Graviranje na kozarcu dodaja edinstven dotik in ga naredi osebno darilo za prejemnika. Napis "Iskrene čestitke" skupaj z motivom prstan simbolizira ljubezen, srečo in dobre želje, kar je idealno za izražanje čustev in dobrih želja.

S prostornino 0,58 litra je kozarec odlične velikosti za uživanje v vinu. Ta prostornina omogoča dovolj prostora za pravilno prezračevanje vina, kar pripomore k boljšemu razvijanju arome in okusa vina.

Graviran kozarec za vino "Iskrene čestitke" z motivom prstana je praktično in smiselno darilo, ki bo cenjeno tako na samem dogodku kot tudi kot spomin po njem. Je eleganten in prefinjen način za uživanje v prazničnih trenutkih in je primeren za različne priložnosti.

Tak kozarec je lahko dragocen in cenjen spominek, ki ne le služi kot orodje za pitje vina, ampak tudi kot trajen simbol posebnega trenutka ali dogodka v življenju. Zaradi svoje sentimentalne vrednosti in uporabnosti je graviran kozarec za vino z napisom "Iskrene čestitke" in prstani priljubljena izbira za darilo ob posebnih priložnostih.

 

Material:
Steklo
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.