SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
549253

Kozarec za vino graviran - Mož, 0.58l

  ZALOGA PO TRGOVINAH
13,95 
Graviran kozarec za vino z napisom "Mož".
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Graviran kozarec za vino z napisom "Mož", s prostornino 0,58 litra, je čudovito in osebno darilo, primerno za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, valentinovo ali kot zahvala. Ta kozarec združuje eleganco in individualnost, kar ga naredi idealnega za praznovanje posebnega moškega v vašem življenju.

Graviranje z besedo "Mož" na kozarcu daje temu darilu osebni dotik. Ta enostaven, a močan napis je lahko izražanje ljubezni, spoštovanja in cenjenja. Možnost dodajanja dodatnih personaliziranih elementov, kot so datum, posebno sporočilo ali ime, lahko še bolj osebno prilagodi darilo.

S prostornino 0,58 litra je kozarec odličen za uživanje v najljubših vinih. Ta velikost omogoča dovolj prostora za pravilno prezračevanje vina, kar pomaga izboljšati aromo in okus pijače.

Graviran kozarec za vino "Mož" je ne le praktično darilo, ampak tudi simbolni spomin, ki lahko služi kot trajni opomnik na posebno priložnost ali odnos. Je eleganten in smiseln dodatek k vsakdanji uporabi ali posebnim priložnostim.

Tak kozarec je lahko dragocen in cenjen spominek, ki ne le služi kot orodje za pitje vina, ampak tudi kot trajen simbol ljubezni in spoštovanja. Zaradi svoje sentimentalne vrednosti in praktičnosti je graviran kozarec za vino z napisom "Mož" priljubljena izbira za darilo možu ob različnih priložnostih.

 

Material:
Steklo
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanj - za moške
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.