SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
571154

Cvetlični lonec, kolekcija LAVANDA, lončenina, 20x11x11cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
11,95 
Cvetlični lonec iz kolekcije LAVANDA.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Cvetlični lonec iz kolekcije LAVANDA, izdelan iz lončenine, z dimenzijami 20 cm v dolžino, 11 cm v širino in 11 cm v višino, je privlačen dodatek za ljubitelje rastlin in estetskega domačega dekorja. Njegova velikost in oblika sta idealni za vzgojo manjših rastlin, zelišč ali lavande, kateri koli rastlini pa bo dodal pridih mediteranskega ali rustikalnega šarma.

Kolekcija LAVANDA je navdihnjena z lepoto in mirnostjo, ki ju najdemo v poljih sivke, odsevajoč sproščujočo in pomirjujočo atmosfero. Barve in dizajni v tej kolekciji pogosto vključujejo pastelne tone, naravne teksture in motive, povezane z lavando ali mediteranskim rastlinjem, kar lahko v vaš dom vnese občutek naravne lepote in spokojnosti.

Izdelava iz lončenine zagotavlja, da je cvetlični lonec dihalen, kar omogoča, da korenine rastline ostanejo zdrave in dobro prezračene. Poleg tega material lončenine naravno uravnava vlago v zemlji, kar je še posebej koristno za rastline, ki ne prenašajo preveč vode, kot je lavanda.

Cvetlični lonec iz kolekcije LAVANDA ni le praktičen za vzgojo rastlin, ampak služi tudi kot dekorativni element, ki lahko dopolni različne dekorativne sloge, od klasičnih do sodobnih. Njegova estetika je posebej primerna za ustvarjanje umirjenih kotičkov v vašem domu, kjer se lahko sprostite in uživate v lepoti narave.

Ta cvetlični lonec je tudi čudovita ideja za darilo za ljubitelje rastlin, vrtnarjenja ali tiste, ki cenijo lepoto in umirjenost, ki jo navdihuje narava. Lahko ga podarite samostojno ali skupaj z rastlino, ki jo ima prejemnik še posebej rad, kar bo zagotovo prineslo veselje in dodalo oseben pridih vsakemu prostoru.

 
Material:
Keramika
Sezona:
Poletje
Spol:
Zanjo - za ženske
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.