SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
571151

Cvetlični lonec, z napisom, kolekcija HOME, lončenina, 24x13.5x19cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
17,95 
Cvetlični lonec iz kolekcije HOME.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Cvetlični lonec iz kolekcije HOME, izdelan iz lončenine, z dimenzijami 24 cm v dolžino, 13.5 cm v širino in 19 cm v višino, je estetsko privlačen in praktičen dodatek za vsak dom.
Izdelan iz visokokakovostne lončenine, ta cvetlični lonec zagotavlja odlično poroznost, kar omogoča, da korenine rastlin dihajo, hkrati pa ohranja ustrezno raven vlage. Njegova robustna zasnova zagotavlja dolgotrajno uporabo in odpornost na vsakodnevne vplive, kot so sončna svetloba in vlažnost.

Dimenzije 24x13.5x19 cm naredijo ta cvetlični lonec dovolj velik za vzgojo različnih vrst rastlin, od sobnih rastlin do zelišč in majhnih cvetočih rastlin, ki lahko dodajo živahnost in svežino kateremu koli prostoru. Njegova edinstvena oblika in napis dodajata dekorativni element, ki se lepo poda tako v moderne kot v tradicionalne prostore.

Cvetlični lonec iz kolekcije HOME je lahko čudovito darilo za prijatelje in družino, še posebej za tiste, ki cenijo vrtnarjenje ali dekoracijo doma. Lahko služi kot motivacijski element v vsakdanjem življenju, spodbujajoč k rasti in razvoju, tako rastlin kot osebnega.

Poleg tega ta cvetlični lonec ni omejen samo na notranjo uporabo. Glede na material in velikost je primeren tudi za zunanje prostore, kot so balkoni, terase ali vrtovi, kjer lahko dodaja estetsko vrednost in hkrati služi kot funkcionalen element za vzgojo rastlin.

Zaradi svoje vsestranskosti, lepega dizajna in sporočilne vrednosti cvetlični lonec iz kolekcije HOME predstavlja izjemen dodatek k vsakemu domu, ki združuje praktičnost z dekorativnim učinkom in pozitivnim sporočilom.

 
Material:
Keramika
Sezona:
Poletje
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.