SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
570328

Vaza z ročajem, keramična, 13cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
14,95 
Keramična vaza z ročajem.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Keramična vaza z ročajem, visoka približno 13 cm, je edinstven in privlačen dodatek za dom. Ta sortirana vaza, ki je na voljo v različnih barvah in dizajnih, omogoča izbiro, ki se sklada z različnimi okusi in dekorji.

Keramični material daje vazi klasičen in eleganten videz, hkrati pa zagotavlja trpežnost in stabilnost. Velikost 13 cm pomeni, da je ta vaza idealna za postavitev na mizice, police ali v vitrine, ne da bi pri tem zavzela preveč prostora. Je dovolj velika, da lahko sprejme šopek manjših cvetov ali posamezne cvetlice, kar daje prostoru svež in živahen pridih.

Značilnost vaze je njen ročaj, ki dodaja praktičnost pri prenašanju in estetsko vrednost. Ročaj lahko služi tudi kot dekorativni element, ki dodatno poudari obliko in stil vaze. S svojo sodobno obliko in raznolikimi dizajni, lahko ta keramična vaza z ročajem služi kot osrednji dekorativni element ali kot del večjega aranžmaja.

Ta vrsta vaze je primerna za vsakogar, ki ceni umetnost keramike in želi svojemu domu dodati dotik elegance. Je tudi odlična izbira za darilo ob različnih priložnostih, saj je praktična, estetsko privlačna in se prilega širokemu spektru okrasnih stilov. Zaradi svoje vsestranskosti in lepega videza je keramična vaza z ročajem priljubljena izbira za številne ljubitelje cvetja in dekorja.

 

Barva:
Bela
Material:
Steklo
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.