SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
590947

Slamice, dekorirane, 16/1, iz papirja, 20cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
1,49 
Papirnate slamice.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Paket 16 dekoriranih papirnatih slamc, dolgih 20 cm, je barvit in okolju prijazen dodatek za vsako zabavo ali vsakodnevno uporabo. Slamice iz papirja so pridobile priljubljenost kot trajnostna alternativa plastikam, saj so biološko razgradljive in manj obremenjujoče za okolje.

Papirnate slamice ne samo da so estetsko privlačne, ampak tudi praktične, saj so dovolj trpežne, da zdržijo skozi celotno pijačo, ne da bi se prehitro razmočile. S svojo dolžino 20 cm so primerne za večino standardnih kozarcev in skodelic, kar uporabnikom omogoča udobno pitje.

Uporaba papirnatih slamc je tudi odličen način za zmanjšanje plastičnih odpadkov, saj jih po uporabi lahko enostavno kompostirate ali reciklirate, kar prispeva k zmanjšanju vpliva na okolje. Ta lastnost jih naredi še posebej privlačne za tiste, ki so ozaveščeni o okoljskih vprašanjih in iščejo načine, kako zmanjšati svoj ekološki odtis.

Dekorirane papirnate slamice so torej odlična izbira za vsakogar, ki išče funkcionalne, estetsko prijetne in okolju prijazne slamice za enkratno uporabo. So idealne za gostitelje, ki želijo svojim prireditvam dodati stilsko noto, hkrati pa ostati zvesti načelom trajnosti.

Material:
Papir / karton
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Otrok (5-13 let)
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.