SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
544479

Posoda za vodo za ptiče, siva, 23.5x23.5x6.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
13,95 
Posoda za vodo za ptiče.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Posoda za vodo za ptiče, ki jo opisujete, je izdelana iz polimasa, kar je trpežen material, odporen na vremenske vplive in korozijo. Ta vrsta materiala je pogosto uporabljena pri izdelavi posod za ptice, saj je lahek, enostaven za vzdrževanje in dolgotrajen.

Dimenzije posode so približno 23,5 cm v dolžino, 23,5 cm v širino in 6,5 cm v višino. Ta velikost je primerna za ptice, saj jim zagotavlja dovolj prostora za pitje in kopanje. Prav tako je dovolj prostorna, da se vanjo lahko namesti večje število ptic hkrati.

Posoda je zasnovana posebej za ptiče in ima obliko, ki jim omogoča enostaven dostop do vode. Ima plitvo dno, kar je idealno za ptice, ki se radi kopajo in osvežujejo. Prav tako ima rob ali robnik, ki preprečuje, da bi voda iztekla ali se razlila.

Pozitivna lastnost posode za vodo za ptiče je, da je enostavna za čiščenje. Polimasa material omogoča enostavno odstranjevanje umazanije ali ostankov hrane ter enostavno spiranje s čisto vodo. Redno čiščenje posode za vodo je ključnega pomena za zagotavljanje čiste in sveže vode za ptice.

 
Material:
Umetne mase
Sezona:
Pomlad
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Upokojenci
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.