SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
544503

Vrtna figura, palček, porcelan, 7.5x5.8x14cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
6,95 
Vrtni palček.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Vrtna figura, vrtni palček izdelan iz porcelana. Ta figura palčka je namenjena okrasitvi vrta in dodajanju čarobnega vzdušja v okolje.

Dimenzije vrtnega palčka so približno 7,5 cm v dolžino, 5,8 cm v širino in 14 cm v višino. Ta velikost je primerna za postavitev na tla, cvetlične gredice ali kamor koli drugam želite dodati pridih čarobnosti v vaš vrt.

Izdelan iz porcelana, vrtni palček prinaša prefinjen in eleganten videz. Porcelan je cenjen material zaradi svoje gladkosti, fine teksture in občutka kakovosti
Izbira različnih stilov in barv (sort.) vam omogoča, da izberete vrtnega palčka, ki se najbolje ujema z vašim okusom in slogom vrta. Prav tako lahko izbirate med različnimi pozi palčkov, kot so sedenje, stojanje ali druge zabavne drže.

Vrtni palček iz porcelana je čaroben dodatek za popestritev vašega vrta ali zunanje okolice. Prinaša edinstven in umetniški pridih ter vam omogoča, da izrazite svojo kreativnost in osebnost skozi dekoracijo vrta. Dodajte nekaj čarobnosti v svoj vrt s to vrtno figuro palčka iz porcelana.

Material:
Porcelean
Sezona:
Poletje
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Upokojenci
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.