SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
596240

Lonček, Bee, kamenina, 250ml, 11x10cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
6,95 
Lonček "Bee", izdelan iz kamenine.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Lonček "Bee", izdelan iz kamenine, s prostornino 250 ml in dimenzijami 11 cm v višino ter 10 cm v premeru, je prikupen in funkcionalen dodatek za vsakodnevno uporabo. Ta lonček združuje estetiko in praktičnost, zaradi česar je popoln za uživanje vaše najljubše pijače, bodisi doma ali v službi.

Izdelan je iz kakovostne kamenine, kar zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo lončka. Kamenina je znana po svoji odpornosti proti visokim temperaturam, kar omogoča, da lonček uporabljate za tople in hladne napitke.

Motiv čebelice ("Bee") na lončku dodaja prisrčen in igriv pridih, ki bo zagotovo pritegnil pozornost in prinesel nasmeh na obraz. Ta motiv je posebej primeren za ljubitelje narave in tiste, ki cenijo edinstvene in lepe oblikovalske detajle.

Prostornina 250 ml je idealna za uživanje v čaju, kavi, kakavu ali drugih pijačah. Dimenzije 11x10 cm omogočajo udoben oprijem in stabilnost, kar je še posebej pomembno pri vsakodnevni uporabi.

Lonček "Bee" iz kamenine je primeren za vsakodnevno uporabo in je enostaven za čiščenje. Prav tako je odlična izbira za darilo prijateljem, družinskim članom ali sodelavcem, ki uživajo v pitju kave ali čaja in cenijo estetsko oblikovane izdelke.

Material:
Keramika
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Upokojenci
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.