SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569642

Lonček, motiv motorja, kitajski porcelan, 9.5cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
9,95 
Lonček z motivom motorja.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Lonček z motivom motorja, izdelan iz kitajskega porcelana in visok približno 9,5 cm, je edinstven in privlačen izdelek, ki je idealen za ljubitelje motociklizma in tiste, ki cenijo izvirne dizajne na kakovostnem porcelanu. Ta lonček združuje klasično eleganco kitajskega porcelana z modernim in dinamičnim motivom motorja, kar ga naredi privlačnega za različne okuse.

Kitajski porcelan je znan po svoji visoki kakovosti, fini teksturi in dolgotrajni obstojnosti. Ta vrsta porcelana dodaja lončku občutek sofisticiranosti in trajne vrednosti, kar ga naredi idealnega za osebno uporabo ali kot darilo.

Motiv motorja na lončku je zanimiv in privlačen, kar naredi ta lonček privlačnega za motoriste, ljubitelje avtomobilizma in tiste, ki imajo radi edinstvene in sodobne dizajne. Ta motiv lahko prikazuje različne stile motorjev, od klasičnih do modernih superbikov, in lahko vključuje različne barve in podrobnosti, ki odražajo svet motociklizma.

Z višino približno 9,5 cm je lonček idealen za uživanje v kavi, čaju ali drugih toplih napitkih. Ta velikost je primerna za udobno držanje in zadostno kapaciteto za napitek, hkrati pa lonček ne zavzame preveč prostora.

Lonček z motivom motorja iz kitajskega porcelana je čudovita izbira za darilo ali kot edinstven dodatek za dom. Njegova kombinacija estetike, funkcionalnosti in kakovosti ga naredi privlačnega za širok krog ljudi, še posebej za tiste, ki cenijo kreativnost in originalnost v vsakodnevnih predmetih. Zaradi svoje edinstvenosti in uporabnosti je ta lonček priljubljena izbira za ljubitelje motociklizma in lepih stvari.

 

Material:
Kitajski porcelan
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanj - za moške
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.