SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
570344

Igrača iz pliša, ježek z vrtnico, 13x12x18cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
12,95 
Plišasta igrača ježek z vrtnico.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Plišasta igrača, ki prikazuje ježka z vrtnico, z dimenzijami približno 13 x 12 x 18 cm, je ljubka in privlačna igrača, primerna za otroke vseh starosti. Ta mehka igrača združuje podobo ježka, značilnega po svoji simpatičnosti, s prikupnim dodatkom vrtnice, kar doda poseben čar in izvirnost.

Velikost igrače, 13 x 12 x 18 cm, je idealna za majhne roke, kar omogoča, da je igrača enostavna za prijemanje in nošenje. Ta velikost je prav tako primerna za okrasitev otroške sobe, ne da bi pri tem zavzela preveč prostora.

Plišasti material, iz katerega je narejena igrača, je mehek in prijeten na dotik, kar naredi ježka z vrtnico še posebej privlačnega za objemanje in crkljanje. Mehkoba pliša zagotavlja, da je igrača udobna za uporabo, hkrati pa je tudi trpežna in enostavna za vzdrževanje.

Simpatičen dizajn ježka z vrtnico naredi to igračo privlačno za otroke in je lahko čudovito darilo za rojstne dneve, praznike ali kot spodbudno darilce. Poleg tega lahko služi kot okrasni element v otroških sobah ali igralnih prostorih.

Ta plišasta igrača je odlična izbira za starše, ki iščejo varno, mehko in privlačno igračo za svoje otroke. Njena edinstvenost in prikupnost naredita ježka z vrtnico priljubljeno igračo med otroki.

 
Barva:
Siva
Material:
Poliester
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.