SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
519490

Aparat za pripravo pokovke, vol. 0,27l, 1200W

  ZALOGA PO TRGOVINAH
24,95 
Aparat za pripravo pokovke.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Aparat za pripravo pokovke je naprava, ki se uporablja za pripravo sveže in okusne pokovke (kokic) doma. Aparat je sestavljen iz osnovne enote z grelnim elementom, lonca z vgrajenim mešalnikom ter pokrovom z odprtino za sproščanje pare. V notranjosti lonca se nahajajo posebni grelni elementi, ki segrejejo zrnje koruze in s tem povzročijo, da se zrna razpočijo v pokovko.

Aparat ima za pripravo pokovke prostornino 0,27 litra, kar je dovolj za pripravo večje količine pokovke naenkrat. Moč aparata za pripravo pokovke je običajno 1200 W, kar zagotavlja hitro in učinkovito segrevanje ter pripravo pokovke.

Uporaba aparata za pripravo pokovke je preprosta in hitra. V lonec se doda ustrezna količina zrnja koruze, nato pa se aparat vklopi. V nekaj minutah se zrna razpočijo v svežo, okusno pokovko, ki jo lahko takoj postrežemo. Pokrov na aparatu omogoča enostavno odpiranje in zapiranje ter sproščanje pare, medtem ko vgrajen mešalnik poskrbi, da se zrna koruze enakomerno segrevajo in razpočijo v pokovko.

Aparat za pripravo pokovke je primeren za uporabo doma, v kinodvoranah, zabaviščnih parkih, šolah in drugih prostorih, kjer se ponuja hrana. Je priročen, enostaven za uporabo in čisti, ter je lahko odličen način za pripravo sveže in okusne pokovke.

Material:
Umetne mase
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.