SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
590962

Igra pivska, Zavrti steklenico, 13x6.7x18cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
9,95 
Pivska igra "Zavrti steklenico"
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Igra "Zavrti steklenico", ki meri 13 cm v širino, 6.7 cm v globino in 18 cm v višino, je zabavna in družabna pivska igra, namenjena odraslim. Ta igra je sodobna različica klasične igre "spin the bottle" z dodatkom pivskih izzivov, ki zagotovo popestrijo vsako druženje ali zabavo.

Igra običajno vključuje steklenico ali kazalec, ki ga igralci vrtijo, da določijo, kdo bo naslednji izvedel določeno dejanje ali izziv. Ta dejanja ali izzivi so pogosto povezani s pitjem piva, kar igro naredi priljubljeno na študentskih zabavah, rojstnodnevnih praznovanjih ali druženjih s prijatelji.

Zasnova igre je kompaktna in prenosna, zaradi česar je enostavna za prenašanje na različne lokacije, od domov do piknikov in kampiranja. Dimenzije in robustnost igre omogočajo, da jo lahko postavite na mizo ali katero koli ravno površino, kjer bo igra potekala.

"Zavrti steklenico" igra je izdelana iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo. Lahko je izdelana iz kombinacije plastike, kovine ali celo lesa, odvisno od specifične zasnove in proizvajalca. S svojo edinstveno temo in interaktivnim elementom je igra zanimiva za odrasle, ki iščejo zabavne in nekoliko drugačne načine preživljanja prostega časa.

Ta igra je tudi odlična ideja za darilo, zlasti za tiste, ki uživajo v družabnih igrah in imajo radi malo izzivov. Ne samo da zagotavlja zabavo, temveč tudi spodbuja interakcijo med igralci in lahko služi kot ledolomilec na zabavah, kjer se udeleženci še ne poznajo dobro.

Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Upokojenci
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.