SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
568016

Kovinsko stojalo za buteljko "Ribič", 57x54x35cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
37,95 
Kovinsko stojalo za buteljko "Ribič".
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Kovinsko stojalo za buteljko "Ribič" je eleganten in funkcionalen dodatek za ljubitelje ribolova ali ljubitelje unikatnih dekorativnih elementov. S svojim izvirnim dizajnom in ročno izdelanimi detajli predstavlja odlično kombinacijo estetike in uporabnosti.

Dimenzije stojala so približno 57x54x35 cm, kar omogoča, da lahko stoji na različnih mestih v prostoru, ne da bi zavzel preveč prostora.

Glavna značilnost tega stojala je oblika, ki prikazuje ribiča v akciji, medtem ko v roki drži ribiško palico. Na stojalu je običajno prostor za postavitev ene ali več buteljk, kar omogoča, da stojalo hkrati deluje kot funkcionalni nosilec za buteljke in kot dekorativni element.

Stojalo je izdelano iz kakovostnih materialov, običajno kovine, ki zagotavljajo stabilnost in trdnost. Pogosto je tudi ročno pobarvano in patinirano, da doseže želeno estetsko in rustikalno videz.

Kovinsko stojalo za buteljko "Ribič" je odličen dodatek za dom ali prostor za druženje, saj poleg svoje praktične vloge kot stojalo za buteljke prinaša tudi unikaten in pristen dotik dekorja.

 
Material:
Kovina
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.