SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
567974

Skleda, les,27x20x11cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
34,95 

Lesena skleda
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Lesena skleda z dimenzijami približno 27 x 20 x 11 cm je funkcionalen in estetsko privlačen dodatek za dom. Ta velikost in oblika sklede omogočata različne uporabe, od serviranja hrane do dekorativne namene.

Material, les, prinaša toplino in naravni občutek v vsak prostor. Lesene sklede so cenjene zaradi svoje trpežnosti, edinstvenih lesnih vzorcev in dolgotrajne uporabe. Vsaka skleda ima lahko različne lesne teksture in barve, kar daje vsakemu kosu svoj edinstven značaj.

Dimenzije 27 cm v dolžino, 20 cm v širino in 11 cm v višino naredijo skledo primerno za širok spekter uporab, kot so serviranje solat, sadja, kruha, testenin ali celo kot osrednji dekorativni element na jedilni mizi. Ta velikost je dovolj velika za funkcionalno uporabo, hkrati pa dovolj kompaktna za enostavno shranjevanje.

Lesene sklede se pogosto uporabljajo v gospodinjstvih zaradi njihove vsestranskosti in sposobnosti, da dopolnjujejo različne dekorativne sloge, od rustikalnih do modernih. Poleg tega so lesene sklede okolju prijazna izbira, saj so izdelane iz obnovljivih virov in so biološko razgradljive.

Lesena skleda velikosti 27 x 20 x 11 cm je idealna za tiste, ki cenijo ročno izdelane, trajnostne in lepe kuhinjske dodatke. Je tudi priljubljena izbira za darilo ob posebnih priložnostih, saj združuje funkcionalnost in estetsko privlačnost. Zaradi svoje vsestranskosti in lepote je ta vrsta sklede priljubljena izbira v mnogih domovih.

 
Barva:
Rjava
Material:
Les
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.