SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569672

Laterna za čajno lučko, zvezde, bela, keramika, 10.5x8.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
7,95 
Laterna za čajno lučko z motivom zvezd.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Laterna za čajno lučko z motivom zvezd, izdelana iz bele keramike, velikosti približno 10,5 x 8,5 cm, je eleganten in čaroben dodatek za dom. Ta laterna združuje lepoto keramike s skrivnostnim vzorcem zvezd, kar jo naredi idealno za ustvarjanje prijetne in sproščujoče atmosfere v katerem koli prostoru.

Keramični material laterni daje trpežnost in klasičen videz. Bela barva je nevtralna in se lepo sklada z različnimi dekorji, hkrati pa poudarja lepoto vzorca zvezd, ko je laterna osvetljena.

Motiv zvezd na laterni ustvarja čaroben učinek, ko svetloba pronica skozi vzorec, ustvarjajoč senco zvezd na bližnjih površinah. Ta učinek je še posebej privlačen v temnejših prostorih, kjer lahko laterna ustvari umirjeno in sproščujoče vzdušje.

Z dimenzijami približno 10,5 x 8,5 cm je laterna idealne velikosti za uporabo s standardnimi čajnimi lučkami. Lahko jo postavite na mizo, polico ali okensko polico, kjer bo služila kot dekorativni element in vir svetlobe.

Laterna za čajno lučko z motivom zvezd, iz bele keramike, je čudovito darilo ali dodatek za dom, ki združuje funkcionalnost, estetiko in čarobnost. Njena kombinacija dizajna in uporabnosti je privlačna za vse, ki iščejo edinstvene in estetsko prijetne načine za osvetlitev svojega doma. Zaradi svoje univerzalnosti in privlačnega videza je ta laterna priljubljena izbira za različne priložnosti.

 
Barva:
Bela
Material:
Keramika
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.