SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
570333

Vrč za vodo, steklen, 2.4l

  ZALOGA PO TRGOVINAH
7,95 
Steklen vrč za vodo.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Steklen vrč za vodo s kapaciteto 2,4 litra je eleganten in praktičen dodatek za dom ali pisarno. Ta vrč, izdelan iz visokokakovostnega stekla, je idealen za serviranje vode, osvežilnih pijač ali celo domačih limonad in sadnih infuzij.

Zaradi svoje velikosti, 2,4 litra, je vrč zelo primeren za družinske obroke, srečanja ali za uporabo v pisarniških okoljih, saj lahko služi več ljudem brez potrebe po stalnem polnjenju. Steklena konstrukcija ne le da zagotavlja čisto in nevtralno okolje za shranjevanje pijač, ampak tudi omogoča, da vsebina vrča ostane vidna, kar je še posebej privlačno, če vrč napolnite s pijačami, okrašenimi z rezinami limone, meto ali drugim sadjem.

Stekleni vrči so priljubljeni zaradi svoje klasične elegance in funkcionalnosti. So enostavni za čiščenje, običajno primerni za pranje v pomivalnem stroju in so odporni na vonjave in madeže. Zaradi teh lastnosti so stekleni vrči izjemno higienična izbira za shranjevanje in serviranje pijač.

Ta steklen vrč za vodo je odlična izbira za tiste, ki iščejo trajnostno in estetsko rešitev za serviranje pijač. Njegova prozornost in preprost dizajn se ujemata s skoraj vsakim dekorjem in stilom pogrinjka, kar ga naredi vsestransko uporaben in privlačen za številne različne priložnosti.

 
Barva:
Bela
Material:
Steklo
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.