SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
571626

Set 2 kuhinjskih pripomočkov, motiv mandale, emajl/bambus, 28cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
12,95 
Set dveh kuhinjskih pripomočkov z motivom mandale.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Set dveh kuhinjskih pripomočkov z motivom mandale, izdelanih iz kombinacije emajla in bambusa, s skupno dolžino približno 28 cm, je tako praktičen kot estetsko privlačen dodatek za vsako kuhinjo. Ta set običajno vključuje dva različna pripomočka, na primer kuhalnico in zajemalko ali lopatico in vilice, ki so primerni za različne kuhinjske naloge.

Motiv mandale na ročajih pripomočkov doda umetniški in duhovni element v kuhinjsko okolje. Mandale so pogosto povezane z meditacijo in umirjenostjo, zato lahko ti kuhinjski pripomočki prispevajo k sproščujočemu vzdušju med kuhanjem.

Emajliran del pripomočkov zagotavlja trpežnost in enostavnost čiščenja. Ta material je odporen na madeže, praske in visoke temperature, kar ga naredi idealnega za vsakodnevno uporabo. Bambusov del ročajev ne le dodaja naravni estetski pridih, ampak je tudi lahek in udoben za držanje.

Dolžina približno 28 cm omogoča, da so pripomočki dovolj veliki za udobno uporabo pri večini kuhanj in mešanj, hkrati pa dovolj kompaktni za enostavno shranjevanje v kuhinjskih predalih ali na obešalnikih.

Set dveh kuhinjskih pripomočkov z motivom mandale iz emajla in bambusa je odličen za tiste, ki cenijo lepoto in funkcionalnost v svoji kuhinji. Je idealen za vsakodnevno uporabo ali kot posebno darilo za ljubitelje kuhanja, ki cenijo edinstvene in estetske kuhinjske dodatke. Zaradi svoje vsestranskosti in privlačnega dizajna je ta set priljubljena izbira za mnoge.

 
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Upokojenci
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.