SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
567936

Top Party konfeti, 4m

  ZALOGA PO TRGOVINAH
3,49 
"Top Party" konfeti.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

"Top Party" konfeti, dolgi 4 metre, so živahen in zabaven dodatek za vsako vrsto praznovanja ali posebnega dogodka. Konfeti te dolžine so idealni za ustvarjanje prazničnega vzdušja in dodajajo barvitost ter veselje na zabave, rojstnodnevna praznovanja, poroke, novoletne zabave, obletnice ali katero koli drugo priložnost, ki zahteva nekaj dodatnega slavja.

Dolžina 4 metrov omogoča dovolj konfetov za okrasitev večjih površin, kot so sobe, dvorane, mize ali celo zunanji prostori. Lahko se razprostrejo po mizah, obešajo s stropov, uporabljajo za okrasitev vhodov ali pa se enostavno vrgajo v zrak za dramatičen vizualni učinek.

"Top Party" konfeti so običajno izdelani iz lahkih materialov, kot so papir ali plastika, in prihajajo v različnih barvah in oblikah. Njihova raznolikost omogoča, da se ujemajo s temo ali barvno shemo dogodka.

Uporaba konfetov na dogodkih ne samo da poveča zabavo in razburljivost, ampak tudi ustvarja nepozabne fotografije in spomine. Pri uporabi konfetov je pomembno upoštevati čiščenje in okoljski vpliv, zlasti če se odločite za plastiko ali nebiološko razgradljive materiale.

 

Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Upokojenci
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.