SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
564733

Vrečka darilna za steklenico, črno zlata kombinacija, 12x40x90cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
1,69 
Darilna vrečka v črno-zlati kombinaciji.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Darilna vrečka v črno-zlati kombinaciji, s dimenzijami približno 12x40x90cm cm, je elegantna in stilsko dovršena možnost za pakiranje in predstavitev daril. Sortirane izvedbe te vrečke lahko vključujejo različne vzorce ali dizajne v črno-zlati barvni shemi, kar omogoča izbiro vrečke, ki ustreza specifičnemu slogu ali priložnosti.

Črno-zlata barvna kombinacija daje vrečki sofisticiran in razkošen videz, zaradi česar je primerna za široko paleto priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, poroke ali poslovna darila. Ta barvna shema je splošno priljubljena zaradi svoje klasične elegancije in primernosti za tako moške kot ženske prejemnike.

Velikost vrečke, 12 cm v širino, 40 cm v višino in 90 cm v globino, je idealna za pakiranje raznovrstnih daril, od knjig, oblačil, modnih dodatkov do manjših elektronskih naprav. Velikost omogoča dovolj prostora za eno večje darilo ali več manjših predmetov.

Sortirane izvedbe te darilne vrečke omogočajo dodatno prilagodljivost, kar vam omogoča, da izberete dizajn, ki najbolje ustreza vašemu darilu in priložnosti. Nekatere vrečke so lahko okrašene z dodatnimi elementi, kot so trakovi, bleščice ali posebni vzorci, ki dodajo pridih unikatnosti.

 

 

Material:
Papir / karton
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.