SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
590953

Žar, v obliki vedra, 22cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
27,95 
Žar v obliki vedra.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Žar v obliki vedra s premerom 22 cm je kompaktna in priročna rešitev za ljubitelje peke na žaru, ki cenijo prenosljivost in enostavno uporabo. Ta vrsta žara je idealna za piknike, kampiranje ali peko na majhnih balkonih in terasah, kjer je prostor omejen.

Oblika vedra ne samo da omogoča enostavno prenašanje žara, ampak tudi zagotavlja, da so vsi deli žara varno shranjeni in preprosti za montažo. Običajno je izdelan iz visokokakovostnih materialov, kot je emajlirano jeklo ali nerjaveče jeklo, ki zagotavljata odpornost proti vremenskim vplivom in dolgotrajno uporabo.

Žar v obliki vedra običajno vključuje rešetko za pečenje, ki je prilagojena premeru vedra, in pokrov, ki pomaga pri nadzoru temperature peke. Pokrov lahko ima tudi vgrajen termometer, ki omogoča natančnejše spremljanje temperature, kar je še posebej koristno pri pripravi določenih vrst mesa ali drugih občutljivih jedi.

Ta žar je izjemno praktičen zaradi svoje prenosljivosti, saj ga je mogoče zlahka prevažati v avtomobilu ali celo nositi ročno na piknike ali v kamp. Njegova kompaktnost ne zmanjšuje njegove funkcionalnosti; kljub manjši velikosti omogoča učinkovito peko za manjše skupine ljudi.

Zaradi svoje edinstvene oblike in praktičnosti je žar v obliki vedra odlična izbira za tiste, ki iščejo enostavno, a učinkovito rešitev za zunanjo peko. Prav tako je odličen dar za ljubitelje avantur na prostem, ki cenijo dobro pripravljeno hrano tudi ko so stran od doma.

Sezona:
Pomlad
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Upokojenci
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.