SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569649

Napis dekorativen, "LOVE IS ALL YOU NEED", les, 14x24cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
13,95 
Dekorativni napis "LOVE IS ALL YOU NEED".
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Dekorativni napis "LOVE IS ALL YOU NEED", izdelan iz lesa in velikosti približno 14 x 24 cm, je čudovit in navdihujoč dodatek za dom. Ta napis združuje lepoto naravnega materiala z močnim in pozitivnim sporočilom, ki prinaša toplino in ljubezen v vsak prostor.

Les kot material za dekorativni napis dodaja toplino in rustikalen občutek. Leseni dekorativni napisi so cenjeni zaradi svoje trajnosti, naravne teksture in sposobnosti, da s časom pridobijo dodaten karakter. Les je tudi okolju prijazna izbira, saj je naraven in obnovljiv material.

Napis "LOVE IS ALL YOU NEED" je slavna fraza, ki sporoča moč ljubezni in njenega temeljnega pomena v življenju. Ta napis lahko predstavlja središče domače dekoracije, služi kot vsakodnevni opomnik na pomembnost ljubezni in pozitivnih odnosov, ali pa preprosto dodaja estetski pridih prostoru.

Z velikostjo približno 14 x 24 cm je napis primerno velik za razstavljanje na različnih mestih, kot so police, mize, stene ali v vhodnih prostorih. Ta velikost omogoča, da je napis dovolj opazen, hkrati pa ne prevladuje v prostoru.

Dekorativni napis "LOVE IS ALL YOU NEED" iz lesa je lepo in smiselno darilo za prijatelje in družino ali kot dodatek lastnemu domu. Zaradi svoje sporočilne vrednosti, lepote in trajnosti je ta napis priljubljen izbor za tiste, ki želijo v svoj dom vnesti malo več ljubezni in pozitivnosti.

 

Material:
Les
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.