SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
567973

Blazina za prstane, 18x18cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
6,95 
Blazina za poročne prstane.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Blazina za prstane velikosti približno 18 x 18 cm je klasičen in eleganten dodatek, namenjen predstavitvi in nošenju poročnih prstanov na slovesnosti. Ta velikost blazine je idealna za udobno namestitev dveh prstanov in enostavno rokovanje med obredom.

Blazine za prstane so pogosto izdelane iz razkošnih materialov, kot so saten, svila, žamet ali čipka, in so na voljo v različnih barvah, od tradicionalnih belih in smetanovih do bolj sodobnih in prilagojenih barvnih shem, ki ustrezajo stilu in temi poroke.

Blazina običajno vključuje trakove ali posebne zanke, ki zagotavljajo, da prstani varno ostanejo na mestu med prenosom do oltarja. Nekatere blazine so dodatno okrašene s kroglicami, biseri, cvetličnimi aplikacijami ali drugimi dekorativnimi elementi, ki dodajo sofisticiran in oseben pridih.

Velikost 18 x 18 cm je dovolj velika, da je blazina opazna in estetsko privlačna, hkrati pa je dovolj kompaktna, da jo lahko enostavno nosi otrok (na primer nosilec prstanov) ali odrasla oseba, ki ima to vlogo na poroki.

Blazina za prstane je pomemben in simbolni element na poročni slovesnosti, ki ne le varno predstavlja poročna prstana, ampak tudi dodaja poseben dotik k celotni slovesnosti. Zaradi svoje tradicionalne vloge in estetskega pomena je ta vrsta blazine priljubljena izbira za mnoge poroke.

 
Barva:
Bela
Material:
Poliester
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.