SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
571235

Rokovnik s spiralo in pisalom, motiv kamenčkov, A5, 80strani, 80g, 21x14.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
6,95 

Rokovnik s spiralo in pisalom, oblikovan z motivom kamenčkov.

+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Rokovnik s spiralo in pisalom, oblikovan z motivom kamenčkov, v formatu A5. Ta unikatno oblikovan rokovnik je popoln za vsakogar, ki išče praktičen, a hkrati vizualno sproščujoč pripomoček za beleženje misli, načrtov, sestankov ali študijskih zapiskov.

Motiv kamenčkov, ki krasi platnice, vnaša element narave in miru v vaše načrtovanje in organizacijo, spominjajoč na stabilnost in trajnost, ki jo ti naravni elementi simbolizirajo. Ta dizajn ni le lep na pogled, ampak lahko služi tudi kot vizualna meditacija ali sprostitev med napornim delovnikom ali študijskimi obveznostmi.

Spiralna vezava omogoča enostavno in popolno odpiranje rokovnika, kar olajša pisanje do roba vsake strani, brez nelagodja pri držanju. Poleg tega, da omogoča rokovniku, da leži popolnoma ravno na mizi, spiralna vezava prispeva k vzdržljivosti in praktičnosti uporabe, saj preprečuje, da bi se strani trgale ali poškodovale pri pogosti uporabi.

Priloženo pisalo zagotavlja, da boste imeli vedno pri roki sredstvo za pisanje, kar je izjemno praktično za hitre zapiske ali dolgotrajno načrtovanje. Zanko za pisalo je mogoče najti ob strani rokovnika, kar pomeni, da je pisalo vedno urejeno in pripravljeno za uporabo.

Ta rokovnik s spiralo in motivom kamenčkov je odlična izbira za ljubitelje narave, minimalizma in tistih, ki cenijo mir in stabilnost, ki jo simbolizirajo kamenčki. Prav tako je čudovito darilo za prijatelje, družino ali kolege, ki iščejo estetsko dovršen, a funkcionalen pripomoček za organizacijo svojega časa.

 

Material:
Papir / karton
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Najstniki (14-18 let)
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.