SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
549250

Kozarec za vino graviran - Abraham 50, 0.58l

  ZALOGA PO TRGOVINAH
13,95 
Graviran kozarec za vino.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Graviran kozarec za vino z napisom "Abraham 50", s prostornino 0,58 litra, je posebno in osebno darilo za praznovanje 50. rojstnega dne. Ta kozarec združuje funkcionalnost in osebni dotik, kar ga naredi idealnega za posebno priložnost, kot je praznovanje Abrahama.

Graviranje na kozarcu "Abraham 50" je trajna in elegantna metoda za prilagajanje kozarca. To ne le daje kozarcu edinstven in personaliziran videz, ampak tudi ustvarja trajen spomin na pomembno življenjsko prelomnico.

S prostornino 0,58 litra je kozarec dovolj velik za uživanje v vinu, hkrati pa ohranja klasično obliko in eleganco, ki je značilna za vinske kozarce. Ta velikost je primerna za različne vrste vin, od rdečih do belih, in omogoča optimalno prezračevanje vina za izboljšanje njegove arome in okusa.

Graviran kozarec za vino je praktično in smiselno darilo, ki ga lahko obdarovanec uporablja in ceni še dolgo po 50. rojstnem dnevu. Njegova uporabnost in osebni pridih ga naredita odličnega za praznovanje tako pomembne življenjske prelomnice.

Kozarec je tako lepa kot funkcionalna dodatek k praznovanju, in je lahko tudi lep spominski predmet, ki spominja na poseben dogodek in življenjski dosežek. Zaradi svoje vsestranskosti in osebne vrednosti je graviran kozarec za vino "Abraham 50" priljubljena izbira za darilo ob tej posebni priložnosti.

 

Material:
Steklo
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.