Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569607
Za povečavo se premakni na sliko.

Kozarec za vino, za 50 let, "GLAMOROUS AT 50", pozlačen, v darilni embalaži, 22cm

Kozarec za vino, posebej oblikovan za praznovanje 50. rojstnega dne.
Na zalogi
17,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Kozarec za vino, posebej oblikovan za praznovanje 50. rojstnega dne, z napisom "GLAMOROUS AT 50 ", pozlačenimi detajli in predstavljen v elegantni darilni embalaži, visok približno 22 cm, je sofisticiran in oseben način za praznovanje tega pomembnega mejnika. Ta kozarec je idealen darilo za mladega odraslega, ki vstopa v svet polnoletnosti.

Pozlačeni detajli na kozarcu dodajajo pridih razkošja in elegance. Ti lahko vključujejo pozlačene obrobe na robu kozarca ali pozlačen napis "GLAMOROUS AT 50". Zlata barva ne le izboljša estetski videz kozarca, ampak tudi simbolizira vrednost in posebnost praznovanja 50. rojstnega dneva.

Visok je približno 22 cm.

Darilna embalaža dodaja dodatno vrednost in priročnost darila, saj olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje kozarca. Embalaža je lahko oblikovana elegantno in sofisticirano, kar še poudarja posebnost darila.

Kozarec za vino "GLAMOROUS AT 50" je čudovito darilo za vsakogar, ki praznuje svoj 50. rojstni dan, saj združuje funkcionalnost s pomenskim in estetskim pridihom. Je idealen način za praznovanje prehoda v odraslost in začetka novega poglavja v življenju.

 

Kozarec za vino, posebej oblikovan za praznovanje 50. rojstnega dne.
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI