Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569609
Za povečavo se premakni na sliko.

Kozarec za vino, za rojstni dan, "HAPPY BIRTHDAY", pozlačen, v darilni embalaži, 22cm

Kozarec za vino z napisom "HAPPY BIRTHDAY".
Na zalogi
17,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Kozarec za vino z napisom "HAPPY BIRTHDAY", pozlačenimi detajli, predstavljen v elegantni darilni embalaži in z višino približno 22 cm, je čudovito darilo za rojstni dan, ki združuje funkcionalnost in poseben estetski pridih. Ta kozarec je idealen za praznovanje rojstnega dne in je primeren za ljubitelje vina vseh starosti.

Pozlačeni detajli na kozarcu, kot so pozlačeni rob ali pozlačen napis "HAPPY BIRTHDAY", dodajajo pridih razkošja in prefinjenosti. Zlata barva ne samo izboljša videz kozarca, ampak tudi simbolizira vrednost in posebnost priložnosti.

Z višino približno 22 cm je kozarec odličen za uživanje v vinu. Ta velikost omogoča dobro aeracijo vina, kar povečuje užitek pri pitju in izboljša okusne lastnosti vina. Oblika kozarca je prav tako pomembna, saj lahko vpliva na izkušnjo pitja in predstavitev vina.

Darilna embalaža, v kateri je kozarec predstavljen, zagotavlja priročnost in dodatno vrednost. Elegantna embalaža ne samo olajša obdarovanje, ampak tudi zagotavlja varno shranjevanje in predstavitev kozarca kot prestižnega darila.

Kozarec za vino "HAPPY BIRTHDAY" s pozlačenimi detajli je idealen za tiste, ki želijo na poseben način obeležiti rojstni dan prijatelja, družinskega člana ali druge ljubljene osebe. Je sofisticiran in eleganten način za praznovanje in uživanje v posebnih trenutkih.

 

Kozarec za vino z napisom "HAPPY BIRTHDAY".
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI