SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569625

Set 2 kozarcev za penino, za poroko, "MR & MRS, v darilni embalaži, 24.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
27,95 
Set dveh kozarcev za penino, namenjenih poroki, z napisom "MR & MRS".
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Set dveh kozarcev za penino, namenjenih poroki, z napisom "MR & MRS", predstavljenih v elegantni darilni embalaži in visokih približno 24,5 cm, je čudovito darilo za mladoporočenca. Ta set kozarcev je idealen za toast na poročni dan ali kot trajen spomin na njuno posebno priložnost.

Napis "MR & MRS" na kozarcih simbolizira združitev para v zakonsko zvezo. Ta napis je lahko oblikovan na privlačen in eleganten način, ki odraža posebnost poročnega dne.

Kozarci za penino so visoki približno 24,5 cm, kar je standardna velikost za kozarce za penino. Ta velikost omogoča elegantno predstavitev in uživanje v penini ali šampanjcu, hkrati pa prispeva k svečanemu vzdušju.

Darilna embalaža, v kateri so kozarci predstavljeni, zagotavlja, da je darilo pripravljeno za obdarovanje. Poleg tega embalaža nudi varno shranjevanje in transport kozarcev. Oblikovanje embalaže je lahko usklajeno z poročno tematiko, kar dodaja dodaten občutek skrbnosti in premišljenosti darila.

Set dveh kozarcev za penino "MR & MRS" je izjemno darilo za poroko, ki združuje funkcionalnost in simbolno vrednost. Ta set ni samo praktičen za uporabo na poročni dan, ampak je tudi lep spominek, ki ga bo par cenil še leta po poroki. Zaradi svoje estetike, kakovosti in simboličnega pomena je ta set priljubljena izbira za poročno darilo.

 

Material:
Steklo
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.