SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
548782

Set 3 rojstnodnevnih party fontan za torto, 11.5cm s številkami (2x 0-9)

  ZALOGA PO TRGOVINAH
8,95 
 Idealen dodatek za vsako praznovanje rojstnega dne ali posebnega dogodka.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Izdelek "Set 3 rojstnodnevnih party fontan za torto, 11.5 cm s številkami (2x 0-9)" je idealen dodatek za vsako praznovanje rojstnega dne ali posebnega dogodka. Ta set vsebuje tri privlačne fontane za torto, ki bodo prinesle dodatno mero čarobnosti k vaši sladici. Vsaka fontana meri 11,5 cm in vključuje dve kompleti številk od 0 do 9, kar omogoča prilagodljivost pri ustvarjanju različnih kombinacij za prikaz starosti slavljenca.

Glavne značilnosti izdelka vključujejo:

Prilagodljivost pri starosti: Z vključenimi dvema setoma številk od 0 do 9 lahko enostavno prilagodite starost slavljenca ali slavljenke. To omogoča ponovno uporabo fontan za prihodnje praznovanja.

Enostavna uporaba: Fontane je enostavno vstaviti v torto. Na dnu vsake fontane je varen in enostaven vžigalnik, ki bo ustvaril bleščeč učinek brez nepotrebnega napora.

Varnost: Fontane so oblikovane z varnostjo v mislih. Materiali so namenjeni varni uporabi v okolju hrane, prižigalnik pa je zasnovan tako, da je enostaven za uporabo brez tveganja.

Dodatna dekoracija: Poleg osrednjega namena prikazovanja starosti slavljenca fontane tudi dopolnjujejo dekoracijo torte in prostora, kjer poteka praznovanje.

Ta izdelek je popolna izbira za vse, ki si želijo dodati čarobnost in veselje svojim praznovanjem. Ne glede na to, ali gre za otroški rojstni dan, obletnico ali kakšno drugo posebno priložnost, bodo te rojstnodnevne party fontane za torto zagotovo ustvarile nepozabno vzdušje.

 

Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.