SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
568272

Rokavice moške, črne, "touch finger", 100% poliester, one size

  ZALOGA PO TRGOVINAH
9,99 
Moške rokavice v črni barvi.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Moške rokavice v črni barvi, izdelane iz 100% poliestra in opremljene s "touch finger" tehnologijo, so praktičen in sodoben dodatek, primeren za hladnejše vremenske razmere. One size (enotna velikost) zagotavlja, da se rokavice prilegajo večini moških rok.

100% poliesterski material je izbira za mnoge zimske rokavice, saj ta sintetični material zagotavlja dobro toplotno izolacijo, je trpežen in enostaven za vzdrževanje. Poleg tega poliester hitro suši in je odporen na obrabo.

"Touch finger" tehnologija omogoča uporabo zaslona na dotik brez potrebe po snemanju rokavic. To je še posebej uporabno v današnjem digitalnem svetu, kjer so pametni telefoni in tablice pogosto uporabljeni na prostem. Ta funkcija povečuje funkcionalnost rokavic, saj omogoča udobno uporabo elektronskih naprav v hladnih pogojih.

Črna barva rokavic je klasična in vsestranska, kar pomeni, da se enostavno ujema z različnimi stili in barvami zimskih oblačil. Poleg tega črna barva prikriva morebitne madeže ali umazanijo, kar je praktično za vsakodnevno uporabo.

Moške rokavice s "touch finger" tehnologijo so idealne za vsakodnevno uporabo v hladnem vremenu, za vožnjo, pohodništvo, smučanje ali kakršne koli zunanje aktivnosti. Njihova funkcionalnost in sodoben dizajn jih naredita priljubljeno izbiro za moške vseh starosti.

 

Barva:
Črna
Material:
Poliester
Sezona:
Zima
Spol:
Zanj - za moške
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.