SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
591926

Denarnica za drobiž, ženska, usnje, 8.5x11cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
7,95 
Ženska denarnica za drobiž iz usnja.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Ženska denarnica za drobiž iz usnja, velikosti 8.5 cm x 11 cm, je na voljo v sortiranih izvedbah, kar ponuja različne barve in obdelave usnja, da lahko vsaka ženska najde stil, ki najbolje ustreza njenim potrebam in okusu. Ta kompaktna denarnica je zasnovana za organizirano in varno shranjevanje drobiža in drugih majhnih predmetov.

Usnje, uporabljeno za izdelavo denarnice, zagotavlja trpežnost in sofisticiran videz, hkrati pa sčasoma razvije patino, ki dodatno poveča estetsko vrednost izdelka. Pristno usnje je znano po svoji dolgoživosti in sposobnosti, da z leti še izboljša svoj videz, zaradi česar je ta denarnica dolgoročna investicija.

Denarnica za drobiž običajno vključuje glavni predal z zadrgo, ki zagotavlja, da drobiž ostane varno shranjen in preprečuje njegovo izgubo. Nekatere različice lahko vključujejo dodatne notranje žepke ali reže za kartice, kar omogoča boljšo organizacijo identifikacijskih dokumentov, kreditnih kartic ali vizitk.

Velikost 8.5x11 cm naredi to denarnico izjemno priročno za nošenje v manjših torbicah ali celo v žepu, zaradi česar je idealna za ženske, ki cenijo minimalizem in funkcionalnost. Prav tako je zaradi svoje majhnosti odlična izbira za večerne izhode, kjer ni potrebe po večji torbici ali denarnici.

Različne barvne možnosti in stili omogočajo, da je ta denarnica za drobiž privlačna za širok spekter žensk, od tistih, ki iščejo klasične in nevtralne tone, do tistih, ki preferirajo bolj žive in opazne barve. Zaradi svoje funkcionalnosti, kakovosti in stila je ta denarnica tudi čudovita ideja za darilo, ki bo zagotovo cenjeno in uporabljeno.

Material:
Usnje
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Starostna skupina:
Najstniki (14-18 let)
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.