SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
558337

Set 2 skodelic za espreso s podstavkom - drevo življenja, v darilni embalaži, "G. Klimt - TREE OF LIFE", 110ml, new bon, 5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
21,95 
Set skodelic z motivom 'Drevo življenja' po motivih G. Klimta
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Čaroben set 2 skodelic za espresso s podstavkom, okrašenih z motivom ''Drevo življenja'' po umetniških delih G. Klimta, prinaša umetniško eleganco in stil v vaše trenutke uživanja v espresso kavi. Vsaka skodelica ima prostornino 110 ml in premer 5 cm, kar je idealno za popolno uživanje v aromi in okusu vaše najljubše espresso kave.

Izdelane so iz visokokakovostnega novega porcelana (new bon), ki zagotavlja trpežnost in prefinjen videz. Motiv ''Drevo življenja'' po vzoru umetniškega dela G. Klimta doda skodelicam poseben čar in jih naredi za odlično darilo ali za osebno uporabo. Skodelice so opremljene s podstavkom, ki dodaja eleganco in preprečuje neželeno toplotno prevodnost na površino, ter so pakirane v privlačni darilni embalaži.

Ta čudovit set skodelic za espresso ''Drevo življenja'' je popolna izbira za ljubitelje umetnosti in ljubitelje kave. Uživajte v svojem espresso ritualu na umetniški in stilski način s tem izjemnim setom.

Barva:
Črna
Material:
Kitajski porcelan
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.