SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569615

Sveča dišeča, Vanilla Cream, za rojstni dan, "HAPPY BIRTHDAY", v darilni embalaži, 9.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
9,95 
Dišeča sveča Vanilla Cream z napisom "HAPPY BIRTHDAY".
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Dišeča sveča z vonjem Vanilla Cream, posebej oblikovana za rojstni dan z napisom "HAPPY BIRTHDAY", predstavljena v darilni embalaži in visoka približno 9,5 cm, je čudovito in aromatično darilo za rojstni dan. Ta sveča je idealna za ustvarjanje sproščujočega in prijetnega vzdušja ter za dodajanje posebnega dotika k praznovanju.

Vonj Vanilla Cream je priljubljen zaradi svoje tople, sladke in pomirjujoče arome. Ta vonj ustvarja občutek udobja in gostoljubnosti, kar je idealno za praznično vzdušje rojstnega dne.

Napis "HAPPY BIRTHDAY" na sveči ali na darilni embalaži prinaša posebno sporočilo za slavljenca in poudarja namen darila. Ta napis je lahko oblikovan na privlačen in prazničen način, kar naredi svečo še bolj posebno.

Sveča visoka približno 9,5 cm je primerno velika za postavitev na mizo, polico ali okensko polico. Ta velikost omogoča, da sveča zagotavlja dolgotrajno dišečo izkušnjo, ne da bi zavzela preveč prostora.

Darilna embalaža dodaja dodatno vrednost sveči, saj olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje ter transport sveče. Embalaža je lahko oblikovana elegantno in primerno za posebno priložnost, kot je rojstni dan.

Dišeča sveča Vanilla Cream z napisom "HAPPY BIRTHDAY" v darilni embalaži je očarljivo in čutno darilo, ki prinaša sprostitev in veselje. Njen prijeten vonj in posebno sporočilo jo naredita idealno za dodajanje pridih romantike in posebnosti k rojstnodnevnemu praznovanju. Zaradi svoje estetike, prijetnega vonja in simboličnega pomena je ta sveča priljubljena izbira za darilo ob rojstnih dnevih.

 

Material:
Vosek
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.