Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Filtriraj izdelke
Cena -- (v razmikih po 10eur)

 – 

  • 20
  • 60
Brezplačna dostava
Regija
Število oseb
Tip masaže
Izvajalec
Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je nežna, ročna masaža, ki spodbuja naravno odtekanje limfe iz nabreklih telesnih tkiv v področja, kjer limfni sistem deluje normalno. Ročna limfna drenaža uporablja točno določen sistem pritiskanja in ritmične krožne gibe, za spodbujanje pretoka limfe. Koža se razteza in napenja na poseben način, ki temelji na znanstvenih fizioloških načelih, ki so dokazano spodbujali pretok limfe. Če se izvaja s pravilnim pritiskom, smerjo in hitrostjo, lahko močno poveča okrevanje telesa in olajša odvajanje limfe.

Brezplačna dostava {[sl]:Ayurvedska limfna drenaža, Masažni studio Roki, Lenart (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ROK KOTNIK S
372093
37,00 

Ayurvedska limfna drenaža izboljša pretok limfne cirkulacije celega telesa. Izvaja se s toplim mandljevim oljem. Z izboljšano limfno cirkulacijo se celice bolje obnavljajo, dobijo potrebna hranila in izločajo toksine iz telesa. Ayurvedska limfna drenaža odpravi odvečno vodo, zmanjša obseg rok, nog in zadnjice ter jo izoblikuje. Koži povrne elastičnost, mehkobo, jo pomladi in odpravlja celulit. 

Trajanje storitve cca 60 min.


Brezplačna dostava Darilni Boni Dianina Masaža Kozmetični Salon Biona Celje
216281
60,00 

Dianina masaža, Kozmetični salon Biona, Celje (trajanje: 90 min.)

Darilni bon zajema 90 minut čudovite sproščujoče masaže telesa, v kateri se prepleta pet tehnik masaže:
• masaža lasišča, ki deluje antistresno,
• limfna drenaža, s katero pospešimo pretok limfe,
• refleksna masaža stopal, ki spodbudi energetski pretok in spodbuja harmonično delovanje vseh organov,
• havajska tehnika LOMI-LOMI, ki pomeni popolno sprostitev
• klasična masaža, ki sprosti napetost mišic.
Trajanje: 90 min.


Brezplačna dostava Limfna drenaža, Masažnica, Dol pri Ljubljani (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MASAŽNICA D.O.O.)
369069
30,00 

Limfna drenaža je nežna, predvsem pa zelo učinkovita metoda , ki se uporablja predvsem za odpravljanje različnih vrst oteklin (edemov), ki so posledica prekomernega zadrževanja tekočin v medceličnem prostoru. Limfna drenaža ni glajenje ampak potiskanje in črpanje limfne tekočine iz oteklega dela.

Trajanje storitve cca 40 minut.


Brezplačna dostava {[sl]:Mederoterapija - 2 obiska, Aura salon nege, Mozirje (Vrednostni bon, izvajalec storitev: AURA MANUELA JAMIKAR S.P.
316065
40,00 
Ponudba vsebuje 2 obiska terapije za 1 osebo. Maderoterapija je metoda stimuliranja limfnega in žilnega sistema. Izvaja se s posebnimi valjčki in je primerna kot anticelulitni tretma, proti bolečinam v nogah in v hrbtu, pospešuje delovanje limfe. Trajanje ene terapije cca 40 min.

Brezplačna dostava {[sl]:Ročna limfna  drenaža - 60 min, Terapy center Olga Hrestina Giacomini, Novo mesto (Vr
296510
30,00 

Je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksifikcije zelo pomemben element.

Trajanje storitv


Brezplačna dostava Ročna limfna dranaža, Ajdovščina (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LEON BRECELJ S.P.)
384690
38,00 

Osnovni namen ročne limfne drenaže je razstrupljanje in regeneracija telesa. Sestoji iz nežnih polkrožnih gibov v smeri limfnih poti do regionalnih bezgavk, obenem pa poskrbi za dobro cirkulacijo limfe in mobilnost imunskih celic tako, da bodo le te na razpolago kadar jih telo najbolj potrebuje

Trajanje storitve: 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Ročna limfna drenaža 60 min, Salon lepote Radost, Slovenska Bistrica (Vrednostni bon, izvajalec
292034
40,00 

Ročno limfno drenažo po dr. Voddru, izvaja za to usposobljena diplomirana fizioterapevtka – limfterapevtka. Ta manualna oz. ročna terapija pospeši odtok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer ta zastaja. Limfna drenaža je namen


Brezplačna dostava {[sl]:Ročna limfna drenaža celega telesa, Center Šetinc, Brežice (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ŠETINC D.O.O.
310796
42,00 

Z ročno limfno drenažo obdelujemo večje površine telesa z namenom spodbujanja pretoka tekočine in odpadnih snovi po limfnih vodih ter vzpostavitvijo ravnotežja v človeškem organizmu.

Trajanje storitve: cca. 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Ročna limfna drenaža, Milumed - Studio za zdravje in dobro počutje, Ptuj (Vrednostni bon, izvajal
307046
32,00 

Ročna limfna drenaža se v medicini uporablja za spodbujanje limfnega obtoka in odpravljanje oteklin (edemov), v preventivi pa za ohranjanje dobrega delovanja limfnega sistema.

Trajanje storitve: cca. 60 min.


Brezplačna dostava Darilni boni Ročna Limfna Drenaža Wellness LL Studio Koper
243969
50,00 

Trajanje storitve: 60 min.
Limfna drenaža je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksacije zelo pomemben element. Pomaga zvišati raven energije, pospeši procese celične oksidacije in regeneracije ter pomaga pri imunski odpornosti.


304078
25,00 
Limfna drenaža pospešuje čiščenje strupenih snovi iz telesa, povečuje hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja. Je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema.

Trajanje storitve: cca. 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Vrednosti darilni bon 35 eur, Fit Klub Luna, Smlednik (Vrednostni bon, izvajalec storitev: NACEV LUKA S.P.
216020
35,00 

Vrednostni darilni bon lahko koristite za storitve po izbiri.
Lahko izbirate med raznimi masažami, manikuro, pedikuro, nego obraza ali rok in še in še…

Ohranite praznično vzdušje
skozi vse leto.
Darilni boni za vse priložnosti in praznike!
Za darilo izberite kopanje v termah.