SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569690

Hišica z LED lučko, slončki - roza, papir, v darilni embalaži, 22x11cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
13,95 


Hišica z LED luźko, okrašena z motivom slonźkov v roza barvi.

+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Hišica z LED luźko, okrašena z motivom slonźkov v roza barvi, izdelana iz papirja, predstavljena v darilni embala§i in velika pribli§no 22 x 11 cm, je źudovit in prikupen dekorativni element. Ta hišica je idealna za tiste, ki išźejo ne§no in prijetno osvetlitev, in je kot nalašź za dodajanje topline in źarobnosti v vsak prostor.

Papirni material hišice omogoźa, da LED luźka ustvari mehko in toplem svetlobo skozi hišico, kar ustvarja prijetno in sprošźujoźe vzdušje. Papir je lahka in vsestranska izbira za dekorativne svetilke, ki omogoźa raznolike umetniške upodobitve in vzorce.

Motiv slonźkov v roza barvi dodaja ljubkost in otroško veselje hišici. Slonźki so pogosto simbol sreźe, stabilnosti in spomina, kar naredi to hišico primerno za otroške sobe, igralne prostore ali kot umirjeno dodatno osvetlitev v drugih prostorih doma.

Z dimenzijami pribli§no 22 x 11 cm je hišica primerno velika, da postane opazen, a nevsiljiv dekorativni element. LED luźka v hišici zagotavlja varno uporabo, saj ne proizvaja toplote kot tradicionalne §arnice.

Darilna embala§a, v kateri je hišica predstavljena, naredi ta izdelek odliźno darilo za razliźne prilo§nosti, kot so rojstni dnevi, prazniki ali kot posebno darilo za ljubitelje edinstvenih dekorativnih elementov.

Hišica z LED luźko, okrašena z motivom slonźkov v roza barvi, iz papirja in v darilni embala§i, je źudovita izbira za dodajanje ne§ne in tople osvetlitve v kateri koli prostor. Njena kombinacija estetike, funkcionalnosti in prikupnega dizajna jo naredi privlaźno za vse starosti in okuse. Zaradi svoje univerzalnosti in privlaźnega videza je ta hišica priljubljena izbira za darilo ali kot dekorativni element v domu.

 

Barva:
Roza
Material:
Papir / karton
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.