SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
527475

Angel, punčka s krili, 7,5x5x10,5 cm, polimasa, sortirano

  ZALOGA PO TRGOVINAH
7,95 
Angel v obliki punčke s krili.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Angel v obliki punčke s krili, izdelan iz polimase in z dimenzijami približno 7,5 x 5 x 10,5 cm, je čudovit in detajlno izdelan dekorativni element. Ta sortiran izdelek je na voljo v različnih izvedbah, kar lahko pomeni različne barve, stile oblačil, barve las ali druge unikatne značilnosti, ki omogočajo izbiro, ki ustreza osebnemu okusu ali dekorativnemu slogu.

Velikost 7,5 x 5 x 10,5 cm omogoča, da je ta angelček opazen, a hkrati dovolj majhen, da ga je mogoče postaviti na polico, mizico, okensko polico ali delovno mizo. Njegova majhnost in čar ga naredita idealnega za subtilno dodajanje duhovnih ali angelčkovih tem v domove, delovne prostore ali celo v avtomobile.

Sortiran izbor teh angelčkov ponuja raznolikost, ki je privlačna za zbiratelje ali tiste, ki iščejo posebno darilo. Vsak kos ima lahko svojo edinstveno osebnost in značaj, kar naredi vsakega od njih posebnega.

Angel v obliki punčke s krili je čudovit kos, ki združuje nežnost, lepoto in simboliko angelov. Je idealno darilo za ljubitelje angelov ali kot dodatek k dekorju, kjer se želi ustvariti občutek miru, zaščite in čistosti. Zaradi svoje lepote in majhnosti je ta figurica priljubljena izbira za mnoge.

 

Barva:
Srebrna
Material:
Umetne mase
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.