SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
567970

Vrečka nosilna, makrame, z lesenim ročajem, 38x40cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
12,95 
Nosilna vrečka iz makrameja z lesenim ročajem.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Nosilna vrečka izdelana v tehniki makrame, opremljena z lesenim ročajem in z dimenzijami približno 38 x 40 cm, je stilski in okolju prijazen dodatek. Ta vrečka je idealna za večnamensko uporabo - od nakupovanja do nošenja vsakodnevnih potrebščin ali kot modni dodatek.

Makrame je tehnika vozlanja, ki ustvarja robustno in estetsko privlačno teksturo. Izdelki iz makrameja so znani po svoji trpežnosti in unikatnem videzu, kar jih naredi idealne za izdelavo modnih in praktičnih nosilnih vrečk.

Leseni ročaji na vrečki ne le dodajo trdnost in stabilnost pri nošenju, ampak tudi prispevajo k naravnemu in elegantnemu videzu vrečke. Les je topel in prijeten na otip ter se lepo kombinira z nevtralnim videzom makrameja, kar ustvarja sodoben, a hkrati rustikalen občutek.

Velikost 38 x 40 cm omogoča, da je vrečka dovolj prostrana za shranjevanje različnih predmetov, kot so knjige, oblačila ali tržnični nakupi, hkrati pa ohranja kompaktnost in enostavnost za nošenje.

Nosilna vrečka iz makrameja z lesenim ročajem je odlična alternativa plastičnim vrečkam, saj je trajnostna, večkratno uporabna in okolju prijazna. Njena unikatnost in funkcionalnost jo naredita priljubljeno izbiro za tiste, ki cenijo ročno delo, estetiko in trajnost. Zaradi svoje vsestranskosti in privlačnega dizajna je ta vrečka priljubljena tako za vsakodnevno uporabo kot za modni dodatek.

 
Barva:
Bela
Material:
Poliester
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.