SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
590938

Kozarec s pokrovom in slamico, 500ml, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
2,99 
Kozarec s pokrovom in slamico.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Kozarec s pokrovom in slamico, s prostornino 500 ml, je praktičen in stilski izdelek, primeren za vsakodnevno uporabo ali za posebne priložnosti. Ta vrsta kozarca je idealna za pitje različnih hladnih napitkov, od osvežilnih limonad do smoothijev ali celo koktajlov.

Material: Kozarec je lahko narejen iz trpežnega stekla ali visokokakovostne plastike, odvisno od modela. Oba materiala sta primerna za večkratno uporabo in lahko prenesejo pogosto čiščenje.

Pokrov: Pokrov je običajno izdelan iz plastike ali kovine in je zasnovan tako, da tesno zapre, kar preprečuje razlitje tekočine. Pokrov lahko vključuje odprtino za slamico, kar omogoča enostavno pitje brez odstranjevanja pokrova.

Slamica: Slamica je lahko izdelana iz plastike, stekla ali kovine in je prilagojena za večkratno uporabo. Nekateri modeli vključujejo tudi slamico, ki se lahko upogne ali zloži, kar dodatno prispeva k funkcionalnosti.

Design: Kozarci so na voljo v različnih barvah in dizajnih, vključno z različnimi vzorci ali tematskimi okraski, ki jih lahko izberete glede na vaš osebni okus ali dekor vašega doma.

Ta kozarec je zelo priljubljen za piknike, vrtna srečanja ali kot zabavni dodatek za domače zabave. Poleg tega je zaradi svoje prenosnosti in zaprtosti idealen za uporabo na poti, na primer pri vožnji, na plaži ali med športnimi aktivnostmi.

S svojo prostornostjo 500 ml zagotavlja dovolj tekočine za osvežitev, medtem ko njegova zasnova zagotavlja, da je pitje prijetno in praktično brez skrbi o razlitju.

Material:
Kovina
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.