SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
543530

Set skodelic s podstavki, porcela, v embalaži, 6x100ml

  ZALOGA PO TRGOVINAH
39,95 

Set skodelic s podstavki je sestavljen iz šestih skodelic.

+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Set skodelic s podstavki je sestavljen iz šestih skodelic iz porcelana, vsaka z lastnim podstavkom. Skodelice imajo prostornino 100 mililitrov, kar jih naredi idealne za serviranje espressa, turške kave, ali majhnih porcij źaja ali drugih toplih napitkov.

Porcelan kot material je znan po svoji finosti in eleganci, kar daje tem skodelicam visokokakovosten in rafiniran izgled. Ta vrsta keramike je cenjena zaradi svoje trpe§nosti, gladke površine in lepega zvena. Skodelice so lahko okrašene s źudovitimi vzorci ali pa imajo preprost in klasiźen dizajn, odvisno od stila seta.

Podstavki so prav tako iz porcelana in slu§ijo za zašźito miz pred toplotnimi made§i in praskami. Poleg tega podstavki dodajo dodatno estetsko vrednost in eleganco pri postre§bi.

Set je pakiran v embala§o, ki je verjetno oblikovana tako, da ustreza estetski vrednosti skodelic in podstavkov. Embala§a ne samo šźiti skodelice med transportom, ampak je tudi primerna za darilo, saj ima verjetno privlaźen in eleganten videz.

S prostornino 100 ml so te skodelice odliźne za u§ivanje v intenzivnih aromah in okusih kave ali źaja. Ta set je idealen za uporabo ob posebnih prilo§nostih, kot so formalne veźerje ali źajanke, in je tudi odliźna ideja za darilo za ljubitelje kave ali źaja, ki cenijo lepoto in kakovost svojih pijaźnih pripomoźkov.

 

Barva:
Bela
Material:
Porcelean
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.