SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
555595

Set za pizzo, deska iz akacijevega lesa z ročajem in rezilo, 30cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
24,95 
Set za pizzo z akacijevim lesom - Dvigajte svoje kulinarične spretnosti na višjo raven!
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Set za pizzo, ki vključuje desko iz akacijevega lesa s ročajem in rezilo, je odličen dodatek za vsako kuhinjo, še posebej za ljubitelje pice. Ta set omogoča enostavno pripravo, rezanje in serviranje pice.

Deska iz akacijevega lesa: Deska je izdelana iz naravnega in trpežnega akacijevega lesa, ki je odličen material za kuhinjske pripomočke. Lesena deska je privlačna, trpežna in odporna na obrabo.

Ročaj na deski: Deska je opremljena z ročajem, kar olajša prenašanje in serviranje pice. Ročaj omogoča dober oprijem, kar je pomembno pri prenašanju vroče pice.

Rezilo za pico: Set običajno vključuje tudi rezilo za pico z ostro rezilno površino. Rezilo je odlično za enakomerno rezanje pice na koščke.

 Deska za pico je običajno velika približno 30 cm v premeru, kar zadostuje za večino običajnih velikosti pic. Omogoča dovolj prostora za pripravo in serviranje. Ta set je idealen za domačo pripravo pice. Uporabite ga lahko tudi za serviranje drugih jedi, kot so siri, prigrizki ali narezki. Da ohranite desko in rezilo v dobrem stanju, jih je treba ustrezno vzdrževati. To običajno vključuje ročno pranje, sušenje in občasno obdelavo z ustreznim lesnim oljem.

Set za pizzo z desko iz akacijevega lesa in rezilom je praktičen in estetsko privlačen pripomoček za ljubitelje pice. Omogoča enostavno pripravo in serviranje ter prispeva k celovitemu doživetju pri uživanju pice

 

Barva:
Rjava
Material:
Les
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.