SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569656

Lonček, Anthina, kitajski porcelan, v darilni embalaži, 10cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
13,95 
 Lonček z dizajnom "Anthina".
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Lonček z dizajnom "Anthina", izdelan iz kitajskega porcelana, predstavljen v elegantni darilni embalaži in visok približno 10 cm, je prefinjen in privlačen izdelek, idealen za ljubitelje lepega porcelana in edinstvenega dizajna. Ta lonček je popolno darilo ali eleganten dodatek za dom.

Kitajski porcelan, znan po svoji visoki kakovosti, fini teksturi in trajnosti, daje lončku občutek sofisticiranosti in trajne vrednosti. Ta vrsta porcelana je idealna za posebna darila ali za vsakodnevno uporabo, saj zagotavlja trajnost in lepoto izdelka.

Dizajn "Anthina" na lončku lahko vključuje elegantne cvetlične vzorce ali umetniške upodobitve. Ta motiv prinaša občutek naravne lepote in estetske privlačnosti, ki je lahko navdihnjen s tradicionalnimi ali sodobnimi umetniškimi slogi.

Z višino približno 10 cm je lonček idealne velikosti za uživanje v kavi, čaju ali drugih toplih napitkih. Ta velikost omogoča udobno držanje in zadostno kapaciteto za napitek, hkrati pa lonček ne zavzame preveč prostora.

Darilna embalaža, v kateri je lonček predstavljen, dodaja estetsko in praktično vrednost darilu. Embalaža olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje in transport lončka. Oblikovanje embalaže je lahko usklajeno z dizajnom "Anthina", kar naredi darilo še bolj posebno in privlačno.

Lonček "Anthina" iz kitajskega porcelana v darilni embalaži je čudovito darilo ali dodatek za dom, ki združuje lepoto, funkcionalnost in kakovost. Njegova kombinacija estetike in praktičnosti ga naredi privlačnega za ljubitelje umetnosti, finega čaja ali kave. Zaradi svoje edinstvenosti in uporabnosti je ta lonček priljubljena izbira za darilo ali kot del zbirke.

 

Material:
Kitajski porcelan
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.