Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK

Postopek in čas dostave:

Izdelke naročene v HIŠI DARIL bomo kupcu poslali v najkrajšem možnem času. Naročila oddana do 10.00 ure, bomo poslali isti delovni dan, sicer pa naslednji delovni dan.

Za naročila personaliziranih izdelkov (majica, skodelica, grafike) pa velja, da bodo vsi naročeni izdelki odpremljeni v roku treh dneh od prejetega naročila in dostavljeni predvidoma naslednji delovni dan oziroma najkasneje v dveh delovnih dneh.

Čas dostave med delovniki je 3 delovne dni.
Za naročila prejeta med vikendi je čas dostave daljši.

Če izdelka ni na zalogi, bo kupec moral počakati na dostavo. Možnosti so naslednje:

  • če ste naročili darilo, ki ga je potrebno aranžirati, to traja običajno en delovni dan
  • če je ob naročilu pri izdelku pisalo, da ni dobavljiv, ga nimamo na zalogi v centralnem skladišču. Ker pa imamo po Sloveniji veliko lastnih poslovalnic, bomo morda našli izdelek v eni od teh poslovalnic in vam ga poslali. V kolikor vam ga kljub temu ne bomo mogli dostaviti, vas bomo o tem obvestili in stornirali naročilo.
  • če boste naročili več izdelkov in bo potrebno na nekatere čakati dlje, vas bomo vprašali, ali vam lahko naročilo delno izdobavimo, ali boste raje počakali, da bodo vsi izdelki na zalogi

S podjetjem GLS imamo sklenjeno pogodbo o dostavi pošiljk. Podjetje GLS običajno potrebuje dan ali dva za dostavo pošiljk. Čas dostave je med 8. in 17. uro in si lahko kot naslov dostave izberete tudi vaš službeni naslov. Ob nakupu se lahko odločite, da kupljene izdelke dostavimo tudi na drug naslov. Običajno je to naslov obdarovanca, kateremu pošiljamo darilo. Naslovnika pošiljke morate v tem primeru vnesti v spletni obrazec.

Če ste izbrali kot način plačila plačilo po povzetju, poskrbite, da boste imeli pri sebi dovolj gotovine, ko vam kurir dostavi paket. Če vas v času dostave ne bo na naslovu, ki ste ga navedli za dostavo, vas bo kurir poklical in se boste dogovorili kje in kdaj lahko dvignete paket.

 

Strošek dostave:

Strošek dostave ni odvisen od velikosti in teže blaga in je enak za celotno Slovenijo.

Vrednost naročila     Strošek dostave

od 0 € do 50 €             4,50 EUR

nad 50 €                       Brezplačna dostava!

V strošku dostave je že zajet DDV.