SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
579546

Vilice lesene, 40kom, 16cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
2,59 
Lesene vilice v paketu.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Lesene vilice v paketu 40 kosov, dolžine 16 cm, so okolju prijazna in praktična izbira za piknike, zabave, catering dogodke ali druge priložnosti, kjer je potrebna enostavna in hitra postrežba hrane. Te vilice so izdelane iz naravnega lesa, kar pomeni, da so biorazgradljive in predstavljajo trajnostno alternativo tradicionalnim plastičnim priborom.

Dolžina 16 cm omogoča, da so vilice dovolj velike za udobno uporabo tako pri odraslih kot pri otrocih, hkrati pa so dovolj kompaktne, da jih je enostavno shraniti in transportirati. Leseni pribor je primeren za različne vrste hrane, od predjedi in solat do glavnih jedi, in dodaja rustikalen ter eleganten pridih vašemu dogodku.

Pakiranje 40 kosov zagotavlja, da imate dovolj vilic za večje skupine ljudi, in je idealno za gostitelje, ki želijo ponuditi okolju prijazno možnost pri serviranju hrane. Poleg tega, da so lesene vilice funkcionalne, njihova naravna estetika in tekstura prav tako služita kot dekorativni element, ki lahko obogati izgled vaše mize ali postrežbe.

Uporaba lesenih vilic je tudi odličen način za izražanje zavezanosti k zmanjševanju plastičnih odpadkov in podpori trajnostnih praks. So popolna izbira za eko-zavedne posameznike in organizacije, ki iščejo praktične, a okolju prijazne rešitve za svoje dogodke.

Lesene vilice dolžine 16 cm in v paketu 40 kosov so tako več kot le pribor; so izraz skrbi za okolje, estetike in praktičnosti, ki lahko doprinesejo k bolj trajnostni in stilski izkušnji obroka.

 
Material:
Les
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.