SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
570327

Škatla za čajne vrečke, lesena, 24x9x9cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
12,95 
Lesena škatla za čajne vrečke.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Lesena škatla za čajne vrečke, mer 24x9x9 cm, je eleganten in praktičen dodatek za ljubitelje čaja. Ta škatla je izdelana iz lesa, kar ji daje naravni in topel videz, hkrati pa zagotavlja trdnost in dolgotrajno uporabo. S svojimi dimenzijami je dovolj prostorna, da lahko shranjuje različne čajne vrečke, vendar hkrati kompaktna, da ne zavzame preveč prostora na kuhinjskem pultu ali v omarici.

Škatla je na voljo v sortiranih različicah, kar pomeni, da je na voljo v različnih barvah, zaključkih ali z različnimi dekorativnimi elementi. To omogoča prilagajanje izbire individualnemu slogu in okusu. Notranjost škatle je običajno razdeljena na več predelov, kar omogoča enostavno organizacijo in ločevanje različnih vrst čaja.

Zaradi svoje vsestranskosti in estetskega videza je lesena škatla za čajne vrečke odlična za vsakdanjo uporabo ali kot darilo za ljubitelje čaja. Ta škatla ne samo da pomaga ohranjati red in organiziranost čajnih vrečk, ampak tudi prispeva k dekorju kuhinje ali jedilnice z dodajanjem dotika elegance in sofisticiranosti.

 

Material:
Les
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.