SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Popust 30%
Za povečavo se premaknite na sliko.
592840

Vrč za pivo, Kdor ne skače ni Slovenc', 500ml

30% POPUST NA NAVIJAŠKE IZDELKE
  ZALOGA PO TRGOVINAH
14,50 
10,15 
Prihranite: 4,35 € (30%)
Vrč za pivo, Kdor ne skače ni Slovenc'.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Vrč za pivo "Kdor ne skače ni Slovenc'" je popoln pripomoček za vse ponosne Slovence in strastne navijače. Ta vrč združuje funkcionalnost in navijaški duh, zaradi česar je idealen za različne priložnosti, še posebej za ogled športnih dogodkov.

Vrč je izdelan iz visokokakovostnega stekla, kar zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Prostornina vrča je običajno okoli 500 ml ali več, kar je idealno za uživanje vašega najljubšega piva med druženjem s prijatelji ali ob posebnih priložnostih.

Na vrču je natisnjen slogan "Kdor ne skače ni Slovenc'", ki izraža močno navijaško sporočilo in ponos na slovensko identiteto. Ta dizajn je še posebej primeren za uporabo med športnimi dogodki, kjer lahko ponosno pokažete svojo podporo slovenski reprezentanci.

Vrč je primeren za vsakodnevno uporabo doma, v pisarni ali na poti. Zaradi svoje praktičnosti in privlačnega videza je tudi odlična izbira za darilo prijateljem, družinskim članom ali sodelavcem, ki uživajo v pivu in navijanju za slovenske športne ekipe.

Vrč za pivo "Kdor ne skače ni Slovenc'" prinaša veselje in ponos vsakič, ko ga uporabite, ter dodaja poseben čar vašim športnim navijaškim dogodkom.

Material:
Steklo
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.