SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
591919

Denarnica moška, usnjena rjava, 12.5x9.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
19,95 
Moška denarnica iz rjavega usnja.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Moška denarnica iz rjavega usnja z dimenzijami 12.5 cm x 9.5 cm je klasičen in eleganten izdelek, primeren za vsakodnevno uporabo. Rjavo usnje ne samo da daje denarnici sofisticiran videz, ampak s časom pridobi tudi poseben značaj, saj se usnje ob uporabi razvija in postaja mehkejše ter bolj privlačno.

Usnje je idealno za denarnice zaradi svoje vzdržljivosti in dolgotrajne narave. Rjavo usnje prav tako dobro prikriva morebitne praske ali obrabo, zaradi česar je denarnica videti dobro ohranjena dlje časa.

Ta denarnica običajno vključuje več predelkov za shranjevanje bankovcev, rež za kreditne kartice in osebne dokumente ter poseben prostor za kovance. Notranjost je lahko oblikovana tako, da maksimalno izkoristi prostor, hkrati pa ohranja kompaktnost, zaradi česar je denarnica praktična in enostavna za nošenje v žepu.

Nekateri modeli usnjenih denarnic vključujejo varnostne funkcije, kot so RFID zaščitni sloji, ki preprečujejo nepooblaščeno skeniranje vaših kartic. To je še posebej pomembno v današnjem svetu, kjer je tehnološka kraja identitete vse pogostejša.

Moška usnjena denarnica je prilagodljiva za različne stile in priložnosti, od formalnih do priložnostnih. Rjava barva je dovolj nevtralna, da se ujema z večino oblek, hkrati pa dodaja dotik elegance.

Prava usnjena denarnica je lahko dolgotrajna investicija, saj usnje z leti pogosto izboljša svoj videz. To pomeni, da z nakupom kakovostne usnjene denarnice ne pridobivate samo modne dodatke, ampak tudi trajni izdelek, ki bo z vami več let

Usnjena denarnica je tudi odlična ideja za darilo za rojstne dneve, obletnice ali posebne priložnosti, saj je praktična, elegantna in vedno cenjena.

Skupaj s svojo funkcionalnostjo in elegantnim dizajnom je moška usnjena denarnica v rjavi barvi ključen dodatek za vsakega moškega, ki ceni organizacijo, varnost in stil.

Barva:
Rjava
Material:
Usnje
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanj - za moške
Starostna skupina:
Najstniki (14-18 let)
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.