Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Število oseb
Doživetje na kolesih
Cena
Regija
Na Kolesih
269656
27,00 

Ponudba za 2 odrasli osebi in 1 – 3 otroke vsebuje:
Vožnjo s turističnim vlakom skozi oboro gojene divjadi, kjer si boste v leseni koči ogledali pestro zbirko nagačenih živali. Nato si boste v starejši hiši ogledali naš muzej zgodovina lova na kmetiji Klančnik in spominsko sobo. V 160 let stari velbani kleti pa boste lahko pokušali mesne in mlečne izdelke, ter prisluhnili zanimivi predstavitvi kmetije. Darilni bon lahko koristite od aprila do oktobra.


273916
26,00 

Cena vključuje 2 vožnje po 10 minut z go-kartom moči 9 KS (od 12 let naprej, začetniki). Go-kart doseže hitrost do 70 km/uro. Voznik naj bo športno oblečen in obut, varnostno čelado pa dobi pri izvajalcu storitve.


Brezplačna dostava {[sl]:Adrenalinska dirkaška izkušnja 30 min + 5 krogov, Lema Racing, Radomlje (Vrednostni
338071
244,00 
Doživetje nore adrenalinske izkušnje s pravim predelanim dirkalnikom in na pravi dirkalni pisti obsega 5 krogov vožnje z inštruktorjem (t.i. taxi vožnja) v dirkalniku Renault Twingo Cup (82 KM, 165 km/h), 30 min. samostojne vožnje z istim dirkalnikom, čelada in rokavice so všteti v izposojo, potrebujete športna oblačila in obutev. Po dogovoru z nami boste prišli na eno dirkališč: Grobnik (Hrvaška), Cerklje (Slovenija), Monza (Italija), Red Bull Ring (Avstrija) ali Adria International Raceway (Italija).

Brezplačna dostava {[sl]:Gorsko kolesarjenje v Triglavskem narodnem parku, Life adventures, Bled (Vrednost
420156
65,00 
Ponudba vsebuje gorsko kolesarjenje v Triglavskem narodnem parku za 1 osebo. Primerno za vse ljubitelje kolesarjenja v neokrnjeni naravi. Kolesarjenje v dolini
Radovna. Zbirno mesto je Bled. Trajanje: 3-4 ure. Potrebujete športna oblačila in obutev. V ceno je vključeno: profesionalen in visoko usposobljen vodnik, kolo (TREK Marlin 6), čelada. Izvaja se pri najmanj dveh osebah v skupini.

Brezplačna dostava {[sl]:Odkrijte srce Pomurja na kolesu, Hranilnica prekurskih dobrot in TIC
424594
45,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje:
• najem kolesa
• zemljevid s točkami vrednimi ogleda in načrtovano kolesarsko potjo     
• okrepčilo v Hranilnici prekmurskih dobrot
• ogled gradu v centru mesta
• kava v Dvorcu Rakičan s konjušnico
• ogled Interaktivnega doživljajskega parka Expano
• kosilo ob jezeru

269655
17,00 

Ponudba vsebuje:
Vožnjo s turističnim vlakom skozi oboro gojene divjadi, kjer si boste v leseni koči ogledali pestro zbirko nagačenih živali. Nato si boste v starejši hiši ogledali naš muzej zgodovina lova na kmetiji Klančnik in spominsko sobo. V 160 let stari velbani kleti pa boste lahko pokušali mesne in mlečne izdelke, ter prisluhnili zanimivi predstavitvi kmetije. Darilni bon lahko koristite od aprila do oktobra.


Brezplačna dostava {[sl]:Vožnja z dvosedežnim Go-kartom 9 KS, Motodrom Poreč (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ISTRAKARTIN
372071
32,00 
Cena vključuje 2 vožnji po 10 minut z dvosedežnim go-kartom moči 9 KS (odrasli in otroci s spremstvom). Voznik in otroci naj bodo športno oblečeni in obuti, varnostno čelado pa dobijo pri izvajalcu storitve. Darilni bon se lahko koristi v sezoni od 1.4. do 1.10., zavisi od vremenskih pogojev;

Brezplačna dostava {[sl]:Dnevna izposoja e-kolesa v Bohinjski vasi za 1 osebo, Bohinjsko jezero (Vrednostn
420141
35,00 
Ponudba vsebuje:
• Dnevno izposojo e-kolesa za raziskovanje bohinjskega podeželja za 1 osebo

Brezplačna dostava Vožnja Go Kart Motodrom Poreč
273917
34,00 

Cena vključuje 2 vožnji po 10 minut z go-kartom moči 13 KS (od 16 let naprej, izkušeni vozniki). Go-kart doseže hitrost do 90 km/uro. Voznik naj bo športno oblečen in obut, varnostno čelado pa dobi pri izvajalcu storitve.


Brezplačna dostava {[sl]:Vožnja na dirkalnem poligonu z merjenjem časa, Lema Racing, Radomlje (Vrednostni bon
338074
100,00 
Dirkaškim navdušencem ponujamo možnost testiranja svojega vozila na dirkaški progi Gaj v Cerkljah na Dolenjskem, kjer boste lahko cel dan preizkušali sposobnosti vašega vozila ob hkratnem merjenju dirkalnega časa.

Brezplačna dostava {[sl]:Najem štirikolesnika za 2 osebi, Adrenalin park Medulin (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ADR
277171
47,00 

Storitev vsebuje 2 urni najem štirikolesnika s 300 ccm za 2 osebi. Avto se najame za vožnjo izven parka, brez vodenih ogledov in po lastni izbiri poti. Potrebno je vozniško dovoljenje za kategorijo B. Priporočljivo je nositi športno obleko in obutev. Z


Brezplačna dostava {[sl]:Celodnevni najem električnih koles za 2 osebi, Hotel Celjska koča, Celje (Vredno
369072
40,00 

Na Celjski koči si bosta izposodila električni kolesi in se z njimi zapodila v premagovanje okoliških zahtevnih vzponov.
Kolesa nudijo povprečnim kolesarjem kolesarske užitke brez večjih naporov.

Obvezna predhodna rezervacija termi


327387
24,00 
Zanimiva adrenalinska izkušnja s pravim tekmovalnim go-kartom. Čaka vas kart moči 9 KM in vožnje približno 2 x 10 min. Udeleženec naj bo športno oblečen in obut, izposojo čelade zagotovi izvajalec storitve. Storitev se izvaja od marca do novembra in sicer izključno ob sobotah in nedeljah. Vožnje v primeru dežja se ne izvajajo!

Brezplačna dostava {[sl]:Dirkalna vožnja z go-kartom - dvosedom 9 km: 2 x 10 min., Karting ce
327389
30,00 
Zanimiva adrenalinska izkušnja v duelu, dvosed ima 9 KM in dva volana. Udeleženec naj bo športno oblečen in obut, izposojo čelade zagotovi izvajalec storitve. Storitev se izvaja od marca do novembra in sicer izključno ob sobotah in nedeljah. Vožnje v primeru dežja se ne izvajajo!

Brezplačna dostava {[sl]:Celodnevni izlet z električnimi kolesi v Goriška Brda (Vrednostni bon, izvajalec storitev: EXPLOR
422022
145,00 
Ponudba za 2 osebi vsebuje:
• najem dveh treking električnih koles z opremo (čelade, set za popravilo).
• natančen opis poti z zemljevidi in priporočili o vinskih kleteh in lokalni ponudbi.
• kosilo v restavraciji v Goriških Brdih.
Na voljo sta krajši (35 km) in daljši (42 km) izlet.

Brezplačna dostava S kolesom v podzemlje Pece za 1 osebo Podzemlje Pece Mežica
308446
40,00 

Darilni bon vsebuje:

  • 1 osebo
  • izposoja kolesa
  • traja cca. od 2,5 do 3 ure
  • ogled rudarskega muzeja.

Pot podzemne avanture se prične


279683
25,00 

Paket za dve osebi vsebuje:
• izposojo PONY-jev z vso opremo za 4-urni piknik;
• piknik kovček z malico (mesni ali vegetarijanski meni);
• piknik dekco;
• zemljevid s priporočenimi turami okoli jezer;
• posebno darilce – steklenička peni


Brezplačna dostava S kolesom v podzemlje Pece za 2 osebi Podzemlje Pece Mežica
308447
80,00 

Darilni bon za 2 osebi vsebuje:

  • izposoja kolesa
  • traja cca. od 2,5 do 3 ure
  • ogled rudarskega muzeja.

Brezplačna dostava {[sl]:Enourna vožnja po Bledu s tradicionalno blejsko kočijo, Anton mežan, Bled (Vred
310805
70,00 
Doživite Bled nekoliko drugače. Vožnja s tradicionalno blejsko kočijo vam bo pričarala lepote in skrivnosti tega bisera na nekoliko nevsakdanji način. Dovolite, da vas s kočijo zapeljejo ob jezeru in po manj znanih kotičkih Bleda. S kočijo se lahko peljej

Brezplačna dostava {[sl]:Adrenalinska dirkaška izkušnja z Mercedesom AMG, Lema Racing, Radomlje (Vrednostni
338073
268,00 
Doživetje nore adrenalinske izkušnje s pravim predelanim dirkalnikom in na pravi dirkalni pisti obsega 10 min. samostojne vožnje z dirkalnikom Mercedes A45 AMG TCE (381 KM, 270 km/h). Čelada in rokavice so všteti v izposojo, potrebujete športna oblačila in obutev. Po dogovoru z nami boste prišli na eno dirkališč: Grobnik (Hrvaška), Cerklje (Slovenija), Monza (Italija), Red Bull Ring (Avstrija) ali Adria International Raceway (Italija).

Brezplačna dostava Spletni popust
10%
{[sl]:Dirkalna vožnja z go-kartom 17 km: 2 x 10 min., Karting center Raceland, Krš
327388
30,00  27,00 
Zanimiva adrenalinska izkušnja s pravim tekmovalnim go-kartom. Čaka vas kart moči 17 KM in vožnje približno 2 x 10 min. Udeleženec naj bo športno oblečen in obut, izposojo čelade zagotovi izvajalec storitve. Storitev se izvaja od marca do novembra in sicer izključno ob sobotah in nedeljah. Vožnje v primeru dežja se ne izvajajo!

Brezplačna dostava {[sl]:Adrenalinska dirkaška izkušnja 2 x 10 min., Lema Racing, Radomlje (Vrednostni bon, izvaj
338072
122,00 
Adrenalinska dirkaška izkušnja Doživetje nore adrenalinske izkušnje s pravim predelanim dirkalnikom in na pravi dirkalni pisti obsega 2 x 10 min. samostojne vožnje z dirkalnikom Renault Twingo Cup (82 KM, 165 km/h). Čelada in rokavice so všteti v izposojo, potrebujete športna oblačila in obutev. Po dogovoru z nami boste prišli na eno dirkališč: Grobnik (Hrvaška), Cerklje (Slovenija), Monza (Italija), Red Bull Ring (Avstrija) ali Adria International Raceway (Italija).

Privoščite sebi in vsem bližnjim, ki imajo radi naravo in šport, ta nepozaben adrenalinski dogodek!

Prikaži več