Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Število oseb
Doživetje na kolesih
Cena
Regija
Na Kolesih
273916
26,00 

Cena vključuje 2 vožnje po 10 minut z go-kartom moči 9 KS (od 12 let naprej, začetniki). Go-kart doseže hitrost do 70 km/uro. Voznik naj bo športno oblečen in obut, varnostno čelado pa dobi pri izvajalcu storitve.


Brezplačna dostava {[sl]:Vožnja z dvosedežnim Go-kartom 9 KS, Motodrom Poreč (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ISTRAKARTIN
372071
32,00 
Cena vključuje 2 vožnji po 10 minut z dvosedežnim go-kartom moči 9 KS (odrasli in otroci s spremstvom). Voznik in otroci naj bodo športno oblečeni in obuti, varnostno čelado pa dobijo pri izvajalcu storitve. Darilni bon se lahko koristi v sezoni od 1.4. do 1.10., zavisi od vremenskih pogojev;

269656
27,00 

Ponudba za 2 odrasli osebi in 1 – 3 otroke vsebuje:
Vožnjo s turističnim vlakom skozi oboro gojene divjadi, kjer si boste v leseni koči ogledali pestro zbirko nagačenih živali. Nato si boste v starejši hiši ogledali naš muzej zgodovina lova na kmetiji Klančnik in spominsko sobo. V 160 let stari velbani kleti pa boste lahko pokušali mesne in mlečne izdelke, ter prisluhnili zanimivi predstavitvi kmetije. Darilni bon lahko koristite od aprila do oktobra.


269655
17,00 

Ponudba vsebuje:
Vožnjo s turističnim vlakom skozi oboro gojene divjadi, kjer si boste v leseni koči ogledali pestro zbirko nagačenih živali. Nato si boste v starejši hiši ogledali naš muzej zgodovina lova na kmetiji Klančnik in spominsko sobo. V 160 let stari velbani kleti pa boste lahko pokušali mesne in mlečne izdelke, ter prisluhnili zanimivi predstavitvi kmetije. Darilni bon lahko koristite od aprila do oktobra.


Brezplačna dostava {[sl]:Gorsko kolesarjenje v Triglavskem narodnem parku, Life adventures, Bled (Vrednost
420156
65,00 
Ponudba vsebuje gorsko kolesarjenje v Triglavskem narodnem parku za 1 osebo. Primerno za vse ljubitelje kolesarjenja v neokrnjeni naravi. Kolesarjenje v dolini
Radovna. Zbirno mesto je Bled. Trajanje: 3-4 ure. Potrebujete športna oblačila in obutev. V ceno je vključeno: profesionalen in visoko usposobljen vodnik, kolo (TREK Marlin 6), čelada. Izvaja se pri najmanj dveh osebah v skupini.

Brezplačna dostava {[sl]:Dnevna izposoja e-kolesa v Bohinjski vasi za 1 osebo, Bohinjsko jezero (Vrednostn
420141
35,00 
Ponudba vsebuje:
• Dnevno izposojo e-kolesa za raziskovanje bohinjskega podeželja za 1 osebo

Brezplačna dostava Vožnja Go Kart Motodrom Poreč
273917
34,00 

Cena vključuje 2 vožnji po 10 minut z go-kartom moči 13 KS (od 16 let naprej, izkušeni vozniki). Go-kart doseže hitrost do 90 km/uro. Voznik naj bo športno oblečen in obut, varnostno čelado pa dobi pri izvajalcu storitve.


Brezplačna dostava {[sl]:Vožnja na dirkalnem poligonu z merjenjem časa, Lema Racing, Radomlje (Vrednostni bon
338074
100,00 
Dirkaškim navdušencem ponujamo možnost testiranja svojega vozila na dirkaški progi Gaj v Cerkljah na Dolenjskem, kjer boste lahko cel dan preizkušali sposobnosti vašega vozila ob hkratnem merjenju dirkalnega časa.

Brezplačna dostava {[sl]:Odkrijte srce Pomurja na kolesu, Hranilnica prekurskih dobrot in TIC
424594
45,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje:
• najem kolesa
• zemljevid s točkami vrednimi ogleda in načrtovano kolesarsko potjo     
• okrepčilo v Hranilnici prekmurskih dobrot
• ogled gradu v centru mesta
• kava v Dvorcu Rakičan s konjušnico
• ogled Interaktivnega doživljajskega parka Expano
• kosilo ob jezeru

Brezplačna dostava {[sl]:Celodnevni najem električnih koles za 2 osebi, Hotel Celjska koča, Celje (Vredno
369072
40,00 

Na Celjski koči si bosta izposodila električni kolesi in se z njimi zapodila v premagovanje okoliških zahtevnih vzponov.
Kolesa nudijo povprečnim kolesarjem kolesarske užitke brez večjih naporov.

Obvezna predhodna rezervacija termi


Brezplačna dostava {[sl]:Celodnevni izlet z električnimi kolesi v Goriška Brda (Vrednostni bon, izvajalec storitev: EXPLOR
422022
145,00 
Ponudba za 2 osebi vsebuje:
• najem dveh treking električnih koles z opremo (čelade, set za popravilo).
• natančen opis poti z zemljevidi in priporočili o vinskih kleteh in lokalni ponudbi.
• kosilo v restavraciji v Goriških Brdih.
Na voljo sta krajši (35 km) in daljši (42 km) izlet.

327387
24,00 
Zanimiva adrenalinska izkušnja s pravim tekmovalnim go-kartom. Čaka vas kart moči 9 KM in vožnje približno 2 x 10 min. Udeleženec naj bo športno oblečen in obut, izposojo čelade zagotovi izvajalec storitve. Storitev se izvaja od marca do novembra in sicer izključno ob sobotah in nedeljah. Vožnje v primeru dežja se ne izvajajo!

Brezplačna dostava {[sl]:Dirkalna vožnja z go-kartom - dvosedom 9 km: 2 x 10 min., Karting ce
327389
30,00 
Zanimiva adrenalinska izkušnja v duelu, dvosed ima 9 KM in dva volana. Udeleženec naj bo športno oblečen in obut, izposojo čelade zagotovi izvajalec storitve. Storitev se izvaja od marca do novembra in sicer izključno ob sobotah in nedeljah. Vožnje v primeru dežja se ne izvajajo!

Brezplačna dostava {[sl]:Adrenalinska dirkaška izkušnja z Mercedesom AMG, Lema Racing, Radomlje (Vrednostni
338073
268,00 
Doživetje nore adrenalinske izkušnje s pravim predelanim dirkalnikom in na pravi dirkalni pisti obsega 10 min. samostojne vožnje z dirkalnikom Mercedes A45 AMG TCE (381 KM, 270 km/h). Čelada in rokavice so všteti v izposojo, potrebujete športna oblačila in obutev. Po dogovoru z nami boste prišli na eno dirkališč: Grobnik (Hrvaška), Cerklje (Slovenija), Monza (Italija), Red Bull Ring (Avstrija) ali Adria International Raceway (Italija).

Brezplačna dostava S kolesom v podzemlje Pece za 1 osebo Podzemlje Pece Mežica
308446
40,00 

Darilni bon vsebuje:

  • 1 osebo
  • izposoja kolesa
  • traja cca. od 2,5 do 3 ure
  • ogled rudarskega muzeja.

Pot podzemne avanture se prične


279683
25,00 

Paket za dve osebi vsebuje:
• izposojo PONY-jev z vso opremo za 4-urni piknik;
• piknik kovček z malico (mesni ali vegetarijanski meni);
• piknik dekco;
• zemljevid s priporočenimi turami okoli jezer;
• posebno darilce – steklenička peni


Brezplačna dostava {[sl]:Adrenalinska dirkaška izkušnja 30 min + 5 krogov, Lema Racing, Radomlje (Vrednostni
338071
244,00 
Doživetje nore adrenalinske izkušnje s pravim predelanim dirkalnikom in na pravi dirkalni pisti obsega 5 krogov vožnje z inštruktorjem (t.i. taxi vožnja) v dirkalniku Renault Twingo Cup (82 KM, 165 km/h), 30 min. samostojne vožnje z istim dirkalnikom, čelada in rokavice so všteti v izposojo, potrebujete športna oblačila in obutev. Po dogovoru z nami boste prišli na eno dirkališč: Grobnik (Hrvaška), Cerklje (Slovenija), Monza (Italija), Red Bull Ring (Avstrija) ali Adria International Raceway (Italija).

Brezplačna dostava {[sl]:Enourna vožnja po Bledu s tradicionalno blejsko kočijo, Anton mežan, Bled (Vred
310805
70,00 
Doživite Bled nekoliko drugače. Vožnja s tradicionalno blejsko kočijo vam bo pričarala lepote in skrivnosti tega bisera na nekoliko nevsakdanji način. Dovolite, da vas s kočijo zapeljejo ob jezeru in po manj znanih kotičkih Bleda. S kočijo se lahko peljej

Brezplačna dostava S kolesom v podzemlje Pece za 2 osebi Podzemlje Pece Mežica
308447
80,00 

Darilni bon za 2 osebi vsebuje:

  • izposoja kolesa
  • traja cca. od 2,5 do 3 ure
  • ogled rudarskega muzeja.

Brezplačna dostava {[sl]:Adrenalinska dirkaška izkušnja 2 x 10 min., Lema Racing, Radomlje (Vrednostni bon, izvaj
338072
122,00 
Adrenalinska dirkaška izkušnja Doživetje nore adrenalinske izkušnje s pravim predelanim dirkalnikom in na pravi dirkalni pisti obsega 2 x 10 min. samostojne vožnje z dirkalnikom Renault Twingo Cup (82 KM, 165 km/h). Čelada in rokavice so všteti v izposojo, potrebujete športna oblačila in obutev. Po dogovoru z nami boste prišli na eno dirkališč: Grobnik (Hrvaška), Cerklje (Slovenija), Monza (Italija), Red Bull Ring (Avstrija) ali Adria International Raceway (Italija).

Brezplačna dostava {[sl]:Dirkalna vožnja z go-kartom 17 km: 2 x 10 min., Karting center Raceland, Krš
327388
30,00 
Zanimiva adrenalinska izkušnja s pravim tekmovalnim go-kartom. Čaka vas kart moči 17 KM in vožnje približno 2 x 10 min. Udeleženec naj bo športno oblečen in obut, izposojo čelade zagotovi izvajalec storitve. Storitev se izvaja od marca do novembra in sicer izključno ob sobotah in nedeljah. Vožnje v primeru dežja se ne izvajajo!

Privoščite sebi in vsem bližnjim, ki imajo radi naravo in šport, ta nepozaben adrenalinski dogodek!

Prikaži več