Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Število oseb
Doživetje Voda
Cena
Regija
V Vodi
Brezplačna dostava {[sl]:Kajakaštvo na reki Savi ali Soči, Life adventures, Bled (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LAJF D.O
420149
65,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje kajakaštvo in izbirate med reko Savo ali Sočo. Lokacija: Bled ali Bovec, termini: april do oktober, trajanje aktivnosti: cca 3 ure (1,5 ure na vodi). Potrebujete: kopalke, brisačo, kremo za sončenje. V ceno je vključeno: profesionalen in visoko usposobljen vodnik, vsa potrebna oprema, povratni transfer iz Bleda oziroma Bovca. Minimalno dve osebi v skupini!

446904
24,90 

Nepozabno doživetje, kjer boste na zabaven način podoživeli splavarjenje – splavarsko rajžo in preživeli sproščujoč in doživet dan med pravimi Koroškimi splavarji.

Darilni bon zajema sprejem splavarjev v splavarskem pristanu in pogostitev s kruhom, soljo ter domačim žganjem, pričetek plovbe s predstavitvijo flosarjev, zanimiv animacijski program s profesionalnim humoristom, flosarski krst in flosarsko kavo.


Brezplačna dostava {[sl]:Družinsko splavarjenje po stari strugi reke Drave (Vrednostni bon, izvajalec storitev: VAŠ PROFIT D.O.
446905
74,70 

Nepozabno doživetje za celo družino, kjer boste na zabaven način podoživeli splavarjenje – splavarsko rajžo in preživeli sproščujoč in doživet dan med pravimi Koroškimi splavarji.

Darilni bon zajema sprejem splavarjev v splavarskem pristanu in pogostitev s kruhom, soljo ter domačim žganjem, pričetek plovbe s predstavitvijo flosarjev, zanimiv animacijski program s profesionalnim humoristom, flosarski krst in flosarsko kavo.

Darilni bon velja za 2 odrasla in 2 otroka.


216025
20,00 

Na začetku vas bomo seznanili z osnovami tehnike veslanja, tako da boste čoln usmerjali sami. Vodnik vas bo spremljal s kajakom.
Zahtevnost reke je 1 in je primerna za začetnike in družine. Spust traja 1,5 ure.
Zbirno mesto pri kopališču Pristan.


Brezplačna dostava Sup izlet, Banana d.o.o., Ljubljana (Vrednostni bon, izvajalec storitev: BANANA D.O.O.)
335484
30,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje:
• izkušenega sup vodnika
• zabaven 2 urni sup izlet
• zagotovljeno: spoznavni tečaj supanja, sup oprema, sup igre in slike
• obvezno znanje plavanja in starost nad 12 let
• prinesti morate kopalke, rezervna oblačila, steklenico vode majice z UV zaščito ali kremo za sončenje za vodne športe
Aktivnost se izvaja od marca do oktobra, med tednom in ob vikendih, glede na razpisane termine, ki jih preverite na spletni strani.

Brezplačna dostava Soteskanje v Fratarici, Life adventures, Bled (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LAJF D.O.O.)
420146
95,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje soteskanje v Fratarici. Je eden izmed najlepših kanjonov v Sloveniji in ponuja spust po 50-metrskem slapu, skoke v tolmune ter spuste po naravnih toboganih. Lokacija: Log pod Mangartom, termini: april do oktober, trajanje aktivnosti: cca 6 ur (3 ure v kanjonu). Potrebujete: kopalke, brisačo. V ceno je vključeno: profesionalen in visoko usposobljen vodnik, vsa potrebna oprema, povratni transfer iz Bleda, slike, narejene s strani vodnika. Minimalno dve osebi v skupini!

Brezplačna dostava {[sl]:Spust z odprtim kajakom z vodnikom na reki Soči, Soča Splash, Bovec (Vrednostni bon, izva
333819
55,00 
Ponudba za 1 osebo zajema spust z odprtim kajakom – sit on top na reki Soči: strokovno  usposobljenega  inštruktorja kajaka na divjih vodah, prevoz do baze z opremo, na mesto spusta in povratek, prejeli boste neoprenske čevlje, neoprensko obleko, rešilni jopič, kajakaško krovnico, čelado in anorak, spust s kajakom čez Čezsočo-Srpenico, dolžina spusta 5 km, trajanje na vodi cca 1,5 ure, skupaj cca 2,5 ure, težavnost 1 – 2, primerno za starejše od 8 let
Pogoj je znanje plavanja. Seboj prinesite kopalke ter brisačo. Aktivnost se izvaja od 15. 3 do 31. 10., dopoldan in popoldan, vsak dan v tednu.

Brezplačna dostava {[sl]:Voden kajakaški spust z vodnikom za 1 osebo, Agencija Sport mix, Bovec (Vrednostni bon
335482
56,00 
Ponudba vsebuje:
• strokovno usposobljenega inštruktorja kajaka na divjih vodah
• prevoz na mesto spusta in povratek
• opremo: kajak, veslo, krovnica, neoprenska obleka, anorak, rešilni jopič, neoprenski čevlji, čelada
• trajanje celotnega izleta cca 3 ure
• spust po reki trajanje cca 1,5 ure
Pogoj je znanje plavanja. Seboj prinesite kopalke in brisačo. Aktivnost se izvaja od 1. 4 do 30.9., dopoldan in popoldan, vsak dan.

Brezplačna dostava Čolnarjenje po Kolpi za 2 osebi, Alter sport, Stari trg ob Kolpi (Vrednostni bon, izvajalec storitev ŠD Alter sport)
237498
50,00 

Ponudba vsebuje celodnevno izposojo minirafta za dve osebi.

V ceno je všteto: izposoja čolna - mini rafta, vesel, rešilnih jopičev, čelad, neoprenskih čevljev, vodotesnega soda, zavarovanje in prevoz na izbrano lokacijo.

Lokacija čolnarjenja:
Stari trg ob Kolpi!


Brezplačna dostava Darilni Bon Hydrospeed Tinaraft Radovljica
216053
42,00 

Sam zbor je v rafting centru Tinaraft, kjer vas bo pričakal vodič. Ko se preoblečete vas odpeljemo na start spusta, na sotočje Save Dolinke in Save Bohinjke - 5 km od našega centra. Z neoprensko obleko, anorakom in plavutkami se borite z brzicami reke Save, na mirnem delu Save pa občudujete lepote narave. Cilj spusta je v našem centru, kjer se boste preoblekli in se ohladili s hladno pijačo.
Hydrospeed oz. rečni bob je namenjen tistim, ki imajo radi adrenalin in predvsem direkten stik z vodo.
Za spust - minimalno 3 osebe.


Brezplačna dostava Tečaj supanja po Sloveniji, Banana d.o.o., Ljubljana (Vrednostni bon, izvajalec storitev: BANANA D.O.O.)
335483
60,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje: intenzivni 3-urni tečaj supanja z vključeno sup opremo,certificiranega inštruktorja supanja, izvaja se  na različnih lokacijah po celi Sloveniji, zagotovljeno: osnovna teorija, tehnika supanja, identifikacija nevarnosti, priprave na sup ture, manevri in obrati, slike s supanja, obvezno znanje plavanja in starost nad 12 let. Prinesti morate kopalke, rezervna oblačila, steklenico vode, majico z UV zaščito ali sončno kremo za vodne športe. Aktivnost se izvaja od marca do oktobra, med tednom in ob vikendih, glede na razpisane termine, ki jih preverite na spletni strani.

Brezplačna dostava Rafting na Savi, Life adventures, Bled (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LAJF D.O.O.)
420147
35,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje rafting na Savi in je primeren za vse začetnike ter družine z majhnimi otroci. Stopnja zahtevnosti med 2. in 3. Lokacija: Bled, termini: april do oktober, trajanje aktivnosti: cca 3 ure (1,5 ure raftinga). Potrebujete: kopalke, brisačo, kremo za sončenje. V ceno je vključeno: profesionalen in visoko usposobljen vodnik, vsa potrebna oprema, povratni transfer iz Bleda, slike, narejene s strani vodnika.  Minimalno dve osebi v skupini!

Brezplačna dostava Supanje na blejskem jezeru, Life adventures, Bled (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LAJF D.O.O.)
420150
40,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje supanje na blejskem jezeru. Lokacija: Bled, termini: maj do september, trajanje aktivnosti: cca 2,5 ure. Potrebujete: kopalke, brisačo, kremo za sončenje. V ceno je vključeno: profesionalen in visoko usposobljen vodnik, vsa potrebna oprema, slike, narejene s strani vodnika.  Minimalno dve osebi v skupini!

Brezplačna dostava Soteskanje v Sušcu za 1 osebo, Soča Splash, Bovec (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LIKONA D.O.O.)
333820
50,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje: soteskanje v Sušcu pri vasi Srpenica, spust skozi sotesko in premagovanje naravnih ovir, v ceni vključen strokovno usposobljen vodnik, prevoz do baze z opremo, kjer vas bodo vodniki varno in udobno opremili, prevoz do vstopnega mesta in nazaj, oprema vključena in sicer: neoprenski čivlji, debelejša neoprenska obleka, čelada in pas za kanjoning, trajanje izleta cca 3 ure, čas v soteski cca 2 uri. Pogoj je znanje plavanja. Primerno za starejše od 6 let. Seboj prinesite kopalke in brisačo. Aktivnost se izvaja od 15. 3 do 31. 10., dopoldan in popoldan, vsak dan v tednu.

Brezplačna dostava {[sl]:Adrenalinski spust po Savinji, Camp Menina, Rečica ob Savinji (Vrednostni bon, izvajalec storit
376580
49,00 

Spoznajte lepoto Zg. Savinjske doline.

Uživajte v nepozabnem spustu v posebej izdelanem čolnu, po reki Savinji. Odlična adrenalinska preizkušnja, ki vas bo očarala. Pravi športni užitek ob premagovanju brzic in izogibanju različnih zaprek.
14 kilometrov dolg spust in dobra družba vas bosta navdušila!
V ceni je všteto kosilo s pijačo!

Pravo doživetje, tako za posameznika, kot za celotno skupino.


Brezplačna dostava {[sl]:Soteskanje v Gamsovi soteski za 1 osebo, Športno društvo Alter sport, Podnart (
327381
65,00 

Trajanje spusta je približno 3 do 4 ure, zavisi od vodostaja reke.

V ceno je všteto: prevoz, vodenje, zavarovanje in oprema (neoprenska obleka, neoprenske nogavice, čelada in pas).
Potrebujete: kopalke, kratko majico, brisačo in planinske ali trekking čevlje.

Minimalno število oseb: 2 (v kolikor nimate para, vas po dogovoru vključimo v drugo skupino).


Brezplačna dostava {[sl]:Izlet s katamaranom v Benetke za 2 odrasla in 1 otroka (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TOP LINE
384685
180,00 
Ponudba vključuje enodnevni izlet za 2 odrasla in 1 otroka (do 12let) s katamaranom San Frangisk. Odhodi po urnikih (na spletni strani ali telefonu ponudnika storitve) so iz Pirana ob 8:15 in prihodom v Benetke ob 10:45. Po prihodu v pristanišče San Basilio se boste lahko sami podali na ogled mesta ali pa se boste pridružili vodenemu ladijskemu transferju do trga Sv. Marka. Povratek iz Benetk ob 17:15, s prihodom v Piran ob 19:45. Potniki morajo biti na pomolu 45 minut pred odhodom.

Brezplačna dostava Darilni Bon Rafting Tinaraft Radovljica
216054
34,00 

Spoznajte naravo z drugega zornega kota!
Spust po divji vodi v posebno izdelanem gumijastem čolnu, ki ga z veslom upravlja izkušen vodnik. Ekipa, ki šteje 6-8 ljudi, mu pomaga z veslanjem, katerega se je razmeroma lahko naučiti in se mu privaditi. Ob premagovanju brzic, izogibanju različnih zaprek in razburljivosti boste doživeli pravi športni užitek.
Spust traja približno 2 uri - cca. 13 km.
Za spust - minimalno 3 osebe.


Brezplačna dostava {[sl]:Aktivni adrenalinski paket za 2 osebi, Hotel Alp, Bovec (Vrednostni bon, izvajalec storitev: Ž
418718
215,00 
Paket vsebuje:
• 1x nočitev v dvoposteljni sobi
• bogat samopostrežni zajtrk
• rafting na Soči za 2 osebi
• brezplačen wi-fi
Bon je možno koristiti v obdobju od 27. 04. Do 10. 10.

Brezplačna dostava Canyoning Fratarica, Aktivni planet Bovec (Vrednostni bon, izvajalec storitev: AKTIVNI PLANET D.O.O.)
216078
90,00 

Prvinska aktivnost pri kateri se spuščate po strugi čudovitih gorskih hudourniških potokov, ki so skozi tisočletja brusili apnenec Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka. Pokrajina in doživetje sta subtilna.
Avantura traja med dvema in štirim


Brezplačna dostava {[sl]:Mini rafting na reki Soči za 2 osebi, Soca Splash, Bovec (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LIKONA
425877
140,00 
Ponudba za 2 osebi zajema mini rafting, ki poteka po delu Soče, ki je najbolj atraktiven in raznolik med vsemi, dolžina 7 km, trajanje na vodi cca 1,5 ure, skupaj cca 2,5 ure, prevoz do baze z opremo, kjer boste prejeli neoprensko obleko, neoprenske čevlje, rešilni jopič, čelado, prevoz do vstopne točke in nazaj, vodnik vas nauči vse potrebno o varnosti na reki, veslanju in poteku spusta, težavnost 2 – 4, primerno za starejše od 4 let. Pogoj je znanje plavanja. Seboj prinesite kopalke ter brisačo. Aktivnost se izvaja od 15. 3 do 31. 10., dopoldan in popoldan, vsak dan v tednu.

Brezplačna dostava {[sl]:Dnevna izposoja kanuja ali supa ali lesenega čolna na Bohinjskem j
420140
35,00 
Ponudba vsebuje izposojo kanuja ali supa ali lesenega čolna za en rekvizit na Bohinjskem jezeru na lokaciji Hostla pod Voglom.

Brezplačna dostava {[sl]:Rafting za 2 osebi z miniraftom po stari strugi Drave, Rafting klub Maribor (Vre
216026
60,00 

Ponudba Raftinga za 2 osebi vsebuje:
• Spust z miniraftom za 2-3 osebe.
• Spust traja cca 2,5 - 3 ure.

Na začetku vas bomo seznanili z osnovami tehnike veslanja, tako da boste čoln usmerjali sami. Vodnik vas bo spremljal s kajakom ali v raftu.

Brezplačna dostava Rafting na Soči, Life adventures, Bled (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LAJF D.O.O.)
420148
48,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje rafting na Soči in je primeren za vse, ki si želijo adrenalina ob čudoviti, alpski reki. Lokacija: Bovec, termini: april do oktober, trajanje aktivnosti: cca 3 ure (1,5 ure raftinga). Potrebujete: kopalke, brisačo, kremo za sončenje. V ceno je vključeno: profesionalen in visoko usposobljen vodnik, vsa potrebna oprema, povratni transfer iz Bovca.  Minimalno dve osebi v skupini!

Brezplačna dostava {[sl]:Soteskanje po izbiri za 1 osebo, Life adventures, Bled (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LAJF D.O.O
420145
65,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje soteskanje v Bohinju. Lokacija: Bled/Bohinj, termini: april do oktober, trajanje aktivnosti: cca 4 ure (2 uri v kanjonu. Potrebujete kopalke, brisačo. V ceno vključeno: profesionalen in visoko usposobljen vodnik, vsa potrebna oprema, povratni transfer iz Bleda/Bohinja, slike, narejene s strani vodnika. Minimalno dve osebi v skupini!

311684
28,00 

Ponudba za 2 osebi vsebuje:

• obojestransko vožnjo z brodom preko Save v bližini Term Čatež

• kosilo v Stari gostilni Krulc (oddaljeni 200 m) z njihovim "brodarskim zrezkom" ( file kraškopoljskega prašiča, lokalni sir, omaka iz jurčkov)

• moščanski brodarji pa bodo h kosilu primaknili pol litra cvička.


Brezplačna dostava {[sl]:Spust z raftom 8 km za 1 osebo, Agencija Sport mix, Bovec (Vrednostni bon, izvajalec storitev: SPOR
335479
49,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje spust z raftom po Soči, na progi Boka  Trnovo 1, dolžine 8 km.
• trajanje na vodi cca 1,5 ure, celoten izlet traja cca 3 ure
• prevoz do baze z opremo, prevoz do vstopne točke in nazaj
• vključili vas bomo v skupino od 3-8 oseb z vodičem.
• v ceno je vključena rafting čelada, neoprenska obleka, anorak, rešilni jopič, neoprenski čevlji
Pogoj je znanje plavanja. Seboj prinesite kopalke in brisačo. Aktivnost se izvaja od 15. 3 do 31.10., dopoldan in popoldan vsak dan v tednu.

Brezplačna dostava Hydrospeed na Soči za 2 osebi, X Point, Kobarid (Vrednostni bon, izvajalec storitev: X POINT D.O.O.)
372100
130,00 
Prava aktivnost za dobre plavalce, željne adrenalina! Oblečeni ste v toplo hydrospeed neoprensko obleko. Z rečnim bobom in plavutkami se v spremstvu izkušenega kajakaša podate v boj z brzicami reke Soče, med Boko in Trnovim ob Soči. 10 km do

Brezplačna dostava {[sl]:Spust z raftom 17 km za 1 osebo, Agencija Sport mix, Bovec (Vrednostni bon, izvajalec storitev: SP
335480
65,00 
Ponudba za 1 osebo vsebuje spust z raftom po Soči, na progi Zmuklica – Trnovo 1, dolžine 17 km.
• trajanje spusta na vodi cca 3 ure, trajanje izleta cca 4,5 ure
• vključili vas bomo v skupino od 3-8 oseb z vodičem
• v ceno je vključena rafting čelada, neoprenska obleka, anorak, rešilni jopič, neoprenski čevlji
Pogoj je znanje plavanja. Seboj prinesite kopalke in brisačo. Aktivnost se izvaja od 15. 3 do 31. 10., dopoldan in popoldan, vsak dan.

Brezplačna dostava
216522
50,00 

Ponudba za 2 osebi vključuje:
• vožnjo z Rudolfovim splavom po okljuku reke Krke, pod štirimi mostovi, mimo gradu Kamen in Novi dvor (danes bolnica).
• kosilo v gostišču Loka (po splavarjenju)
• kozarec cvička in vodo

Videli boste cerkev sv. Nikolaja, občudovali Breg – najbolj priljubljeno mesto neštetih slikarjev, frančiškansko cerkev in samostan. Na koncu prejmete tudi spominček.


261460
23,00 

Ponudba zajema zipline spust, poln adrenalina, 500m dolžine, na višini 25m, na katerem dosežete hitrost cca. 30-40km/h.
Izvaja se vse leto (razen ob nevihtah).

Potrebno je prehodno preverjanje vremenskih okoliščin.


Brezplačna dostava Rafting na reki Soči, X Point, Kobarid (Vrednostni bon, izvajalec storitev: X POINT D.O.O.)
372099
50,00 
Naš najbolj priljubljen rafting spust, ki traja 1,5 h in je dolg 10 km. Spust je razdeljen na dva dela. Prvi je mirnejši del reke Soče, kjer se naučimo veslati, v drugem delu pa se podamo na zahtevnejše brzice, kjer uporabimo pridoblj

Brezplačna dostava {[sl]:Klasični rafting na reki Soči za 1 osebo, Soča Splash, Bovec (Vrednostni bon, izvajalec storitev
333818
45,00 
Ponudba za 1 osebo zajema klasični rafting, ki poteka po delu Soče, ki je najbolj atraktiven in raznolik med vsemi, dolžina 8 km, trajanje na vodi 1,5 ure, skupaj 2,5 ure, prevoz do baze z opremo, kjer vas bodo vodniki udobno in varno opremili z neoprensko obleko, neoprenskimi čevlji, rešilnim jopičem, čelado, prevoz do vstopne točke in nazaj, vodnik vas nauči vse potrebno o varnosti na reki, veslanju in poteku spusta, težavnost 2 – 4, primerno za vse, tudi začetnike in otroke. Pogoj je znanje plavanja. Seboj prinesite kopalke ter brisačo. Aktivnost se izvaja od 15. 3 do 31. 10., dopoldan in popoldan, vsak dan v tednu.

Brezplačna dostava Rafting na Soči, Aktivni planet Bovec (Vrednostni bon, izvajalec storitev: AKTIVNI PLANET D.O.O.)
216079
44,00 

Kultna avantura, katero mora doživeti vsak Slovenec. Veliki gumijasti rafti z vodnikom na krovu plovejo po brzicah reke Soče od zgodnje pomladi do pozne jeseni.
Posadka je navdušena nad čudovito naravo. V zraku je prisoten vonj po adrenalinu. Aktivn


Brezplačna dostava {[sl]:Kanjoning v Sušcu za 1 osebo, Agencija Sport mix, Bovec (Vrednostni bon, izvajalec storitev: SPORT MI
335481
50,00 
Ponudba za eno osebo vsebuje:
• kanjoning v Sušcu, spust skozi sotesko in premagovanje naravnih ovir
• trajanje izleta cca 3 ure, čas v soteski cca 2 uri
• v ceni vključen strokovno usposobljen vodnik
• prevoz do vstopnega mesta in nazaj
• oprema vključena in sicer: čelada, neoprenska obleka neoprenski čevlji, plezalni pas
Obvezno znanje plavanja. Seboj prinesite kopalke in brisačo. Aktivnost se izvaja od 1. 4. do 30. 9., dopoldan in popoldan, vsak dan

Brezplačna dostava {[sl]:Izlet s katamaranom v Benetke za 2 odrasla in 2 otroka (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TOP LINE
384686
208,00 
Ponudba vključuje enodnevni izlet za 2 odrasla in 2 otroka (do 12let) s katamaranom San Frangisk. Odhodi po urnikih (na spletni strani ali telefonu ponudnika storitve) so iz Pirana ob 8:15 in prihodom v Benetke ob 10:45. Po prihodu v pristanišče San Basilio se boste lahko sami podali na ogled mesta ali pa se boste pridružili vodenemu ladijskemu transferju do trga Sv. Marka. Povratek iz Benetk ob 17:15, s prihodom v Piran ob 19:45. Potniki morajo biti na pomolu 45 minut pred odhodom.

Rafting je zahtevna rekreacijska dejavnost na prostem. Z napihljivim čolnom se krmari po rekah ali drugih vodah. Zahtevnost raftinga je odvisna od zahtevnosti vode. Rafting na Dravi so primerni za družine in manj izkušene, na drugi strani pa so raftingi na Soči pri visokem vodostaju zelo zahtevni. Razvoj raftinga se je pričel sredi 70-ih let prejšnjega stoletja.

Moderen raft ali splav je napihljiv čoln, sestavljen iz večih zelo trpežnih slojev gumiranega hypalona ali vinilnih tkanin (pvc) z več neodvisnimi zračnimi komorami. Dolžina raftov se giblje med 3,5m do 6m, širina pa od 1,8m do 2,5m.
Sicer je rafting prav posebno doživetje za vse generacije. Prav posebno druženje za vse generacije je rafting izlet: skupinsko doživetje, kjer skozi premagovanje brzic utrjujemo skupinski duh in občudujemo lepoto reke. V vsakem čolnu je od 2 do 8 oseb ter vodnik, ki s krmilnim veslom upravlja čoln, daje posadki navodila in skrbi za varen spust.

Rafting se v uveljavlja in je vedno bolj priljubljen šport. Primeren je za začetnike, za ljubiteljsko ukvarjanje in tudi aktivne športnike. Doživite neokrnjeno naravo, spust po mirnih ali divjih vodah ali pa takšno nepozabno doživetje podarite prijateljem ali družinskim članom.

Prikaži več